Най-големите шегаджии в Зодиака

  • Сподели:
Най-големите шегаджии в Зодиака

Близнаци

За тях определено може да се каже, че имат добре развито чувство за хумор. По природа те обичат да говорят много и са изключителни шегаджии. Склонни са и сериозна тема на разговор да я превърнат в майтап. Близнаците могат да разсмеят и разтоварят човек, колкото и той да не е в настроение. Те са позитивно настроени и ако тръгнат да ви разказват някоя история винаги ще вкарат шега и закачка в нея. Освен че са способни да ви развеселят с вицове, разкази и истински случки, те са изключителни комедианти. Не им пречи да сложат оптимистичната маска и да се правят на клоуни и с часове да ви разказват вицове, които дълго време ще си ги спомняте. Те са изключително остроумни и ако не им е понесъл майтапът по техен адрес, са готови да вкарат голяма доза сарказъм и да ви отстрелят само с думи. Близнаците са интелигентни и умерени в това, с което се шегуват, но само и единствено, ако човек не ги засегне – тогава те са способни с шеги и майтапи да го наранят до болка. Тъй като най-добре от всички зодии си боравят с думите, те разполагат с голям запас от шеги и смешки, с които могат да ви разплачат от смях.

 

Стрелец

Стрелецът така обича майтапите и да се шегува, че това се е превърнало в негово ежедневие. Със  своето чувство за хумор, той се опитва да избяга от еднообразното и скучно ежедневие. Стрелците, където и да отидат, винаги успяват да заразят със смеха си и доброто си настроение останалите хора. Често им се случва и да преминат тънката граница от безобидна шега към болезнена истина, но казана с чувство за хумор - те просто са си такива. Опитват се винаги да пресъздадат нещо смешно, случило им се през деня, готови са и милион пъти да го разкажат. Стрелците са изключително сладкодумни и успяват винаги да измислят шега, която е свързана с хората, които са в момента около тях. Те успяват добре да преценят начина, по който да поднесат шегата си, за да не наранят останалите, а просто да се забавляват на изключителното им остроумие. Няма как да ви е скучно в тяхната компания.

 

Овен

Те разполагат с малко по-различно чувство за хумор. Те обичат по-пиперливите и нецензурни майтапи, но това не им пречи да накарат останалите да се разплачат от смях, достатъчно е само да започнат да се захласват и шумно и заразително да се смеят. Те определено имат чувство за самоирония и не се притесняват да осмиват себе си или да разказват хумористични случки от ежедневието си. Не винаги останалите хора успяват да разберат по тънките и саркастични шеги с които си служат, но това не им пречи да бъдат душа на компанията. Те винаги усещат кога да включат майтапи и шеги в разговора, особено ако усетят, че човекът срещу тях не е в настроение или е тъжен. Те са големи шегаджии, харесва им да правят гримаси и смешни физиономии, чувстват се добре, когато успеят да развеселят хората около тях.