Най-общителните, весели и открити зодии

  • Сподели:
Най-общителните, весели и открити зодии

Това са зодиите, които обичат да казват нещата с правилните им имена. Те са оптимисти, които вечно носят усмивката на лицето си, не се страхуват да кажат това, което мислят и определено не могат да живеят без социални контакти.

Близнаци

Близнаците умеят да говорят светкавично бързо, а мисълта им протича още по-бързо, изключително контактни са. Те са необикновени и непрекъснато в движение. Тази зодия разполага с голям запас от весели преживявания, които не се притеснява да сподели пред голяма аудитория. Изключително остроумни и забавни, те знаят как да бъдат душата на компанията.

Близнакът е от типа хора, които мразят излишните обяснения, още повече мразят да си премълчат неща, които са видими за всички, но останалите хора ги премълчават с идеята някой да не бъде наранен. Те са прями и открити, не се страхуват да кажат това, което мислят. В общуването с другите те са като хала, която помита всичко по пътя си, защото знаят какво и кога да кажат. Изключително подготвени интелектуално, те знаят как да си играят с думите. Близнакът бързо схваща и умее да разпределя важното от дреболиите. Интелигентен, социален и изключително откровен, той знае как да подходи спрямо ситуацията, както и хората около него.

Лъв

Лъвът притежава силна воля, което му позволява без проблем да преследва целите си. Лъвовете са доверчиви и открити хора, а същевременно очакват и от останалите да бъдат такива с тях. Лъвът е социален, обича контактите с другите хора, а темите на които общува, винаги са различни и интересни за неговите събеседници. Чувството му за хумор няма как да остане незабелязано от останалите. А когато се шегува, той става особено привлекателен в очите на останалите хора. Лъвовете са харизматични, интересни и интелигентни, те знаят как да подържат разговора и същевременно да бъдат забавни.

Чрез силния си магнетизъм, Лъвовете знаят как да привличат хората, нещо повече, без да полагат усилия, успяват да накарат всеки човек просто да ги обожава още от първия разговор. Лъвът е открит човек и изключително много мрази задкулисните игри и интригите. Той е от типа хора, които не премълчават нито хубавото, нито лошото. До болка откровен е с останалите. Лъвът обича чистата игра, без лицемерие и лъжи, а неговият талант да развеселява всички, го прави най-забавния в компанията. Достоен, честен, харизматичен, положително настроен към живота – това е Лъвът.

Стрелец

Родените под знака на Стрелеца са безжалостно откровени. Те са социални, не обичат моментите на самота и тишина, нещо повече стараят се винаги да подържат динамично темпо, изпълнено с много контакти и забавни разговори. Енергични, остроумни, те не понасят еднообразието и винаги се стремят, да запълнят времето си с нещо ново и интересно. Нещо, което ще повдигне духа и тонуса им. Оптимисти по природа, каквото и да се случва около тях, те никога не скланят глава, а твърдо вярват в промяната и в доброто.

Доверчиви и откровени, не спестяват дори и болезнена истина на хората около тях. Стрелецът бързо се преобразява и от въздържан шегаджия, може да се превърне в откачен клоун, който за секунди да развесели и най-тъжният човек в компанията. Оптимистични, забавни, с бодър дух - те се опитват да предадат доброто си настроение и на останалите. За Стрелеца чашата не е наполовина пълна или наполовина празна, а винаги е пълна догоре, даже с връх. Енергични и контактни, Стрелците бързо успяват да намерят общ език с всеки човек.