Най-смелите зодии

  • Сподели:
Най-смелите зодии

ЛЪВ: Тази зодия упражнява влияние от 23 юли до 23 август. Родените през този период обичат истината и справедливостта, тя е техен идеал. Лъвовете са благоразумни, разсъдливи и храбри до себеотрицание. Те са изключително трудолюбиви и затова печелят уважението на всички останали. Не обръщат внимание на хорските приказки, успяват да изобличат неправдата и коварството. Неслучайно и това е зодията - цар на всички останали в зодиака. Цар Лъв притежава безгранична смелост и винаги е готов да се сражава в дуел, първо пробва с думи и чак после прибягва до по-строги мерки. Храбростта при тази зодия е заложена още по рождение. Лъвовете са готови винаги да помогнат на по-слабия, дори и в последствие да си навлекат куп главоболия, не се отказват да гонят правдата.

 

КОЗИРОГ: Тази зодия упражнява влияние от 22 декември до 20 януари. Това е една предимно тиха и мълчалива зодия, но не и когато става въпрос за битка. Те ще са на първа линия, на фронта високо вдигнали глава и готови винаги за битка. Дори и разговорите да не са им в кръвта, козирозите имат доста добре развити памет и слух. Представителите на тази зодия са изключително грижовни към семейството си, за тях са готови на всичко. Смелостта добре изразяват и на работните си места, готови са винаги да се застъпят за някой колега, както и да не прекланят глави пред началството. С голяма доза храброст, решителност и амбиция вие сте готови да постигнете зрелищни резултати на работното място.

 

РАК: Тази зодия упражнява влияние от 22 юни до 22 юли. Ракът е една от зодиите, която е най-трудна за разгадаване. Бързо мислят, бързо говорят и бързо могат да обидят и засегнат човека срещу тях. Но стане ли въпрос за смелост тази зодия има големи запаси от нея. Достатъчно смели са, че да се опълчат и на дявола дори, ако е нужно. Те не познават думата страх и бягство. Способни са да влезнат и в огъня за най-близките си. Речниковият им запас е добре обогатен, затова спорът с тях е доста труден. Пречки тази зодия не познава, наумили си да направи нещо Ракът, няма физическа сила, която да го спре. Изключително амбициозни и упорити са, готови са да отделят безгранично много време, за да направят това, което са си наумили и разбира се с цената на всичко.