Най-усмихнатите и позитивни зодии

  • Сподели:
Най-усмихнатите и позитивни зодии

БЛИЗНАЦИ (21.05-20.06)

Близнаците са честни, дружелюбни, общителни, остроумни, позитивни. Не са позьори и с тях няма как да ви е скучно. Имат добре развито чувство за хумор, умеят да се веселят и обичат живота. Няма как да ви е скучно в тяхната компания. Близнаците са оптимисти,  заредени с голяма доза енергия, която я оползотворяват предимно в говорене. Усмивката им успява да хипнотизира всеки, затова не им е трудно да си намерят събеседник. Това е най-забавният знак в Зодиака, имат желание да опитат от всички сладости, които им предлага животът.

 

ВОДОЛЕЙ (20.01-18.02)

Водолеят се старае да направи и невъзможното всички да са добре. Той е благороден, всеотдаен, добродушен. Водолеят е изключително разумен и винаги е готов да дава правилните съвети. Представителите на зодията са щастливи, когато хората около тях са щастливи. Каквито и проблеми да имате, споделете ги с Водолея, дори и да не успее да ви помогне да ги разрешите, той ще намери най-позитивното и мило нещо, което да ви каже, за да погледнете на нещата с усмивка.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11-21.12)

Стрелците обичат да се наслаждават на живота и да правят това, което ги привлича. Държат на моралните и етичните взаимоотношения с хората. Стрелецът е винаги в добро настроение и готов за купон. Енергични, ентусиазирани, изпълнени с позитивизъм и емоции.  Обичат да се веселят, за Стрелеца не е проблем да ви даде пари на заем или да се застъпи за вас в труден момент. Те са изключително щедри, добродушни  и  искрени. Привличат щастието като с магнит, харесва им да са заобиколени от открити и позитивни хора. Носят със себе си голяма доза положителен заряд и се стараят да запасят своята чувствителна по-детски душа, дори и когато пораснат.