Най -ужасните страхове на онлайн комплексарите

  • Сподели:
Най -ужасните страхове на онлайн комплексарите

И за да не се хаби някой колега, предупреждавам предварително, че материалът е изграден изцяло от личен опит. Като отявлена комплексарка, просто споделям фобиите си...

1. Да се заядеш за нещо и да ти отговори някой с неправилен правопис и пунктуация.

Това е ужасяващо, защото искаш да споделиш с всички скапаняци колко много си над нещата, а неграмотният тъпак разваля всичко и сега се налага да се отклониш от възвишеността си, за да преподаваш по правопис. Нещастник такъв! Аз тука цялата Вселена разбирам и всичко знам, а тоя ще ми отговаря нагло и с неправилен правопис... Пфууу, начиии...

2. Да се заядеш за нещо и някой да ти отговори с изряден правопис и супер интересна гледна точка.

Нещастник! Не стига, че всичко знам и мога, а сега ми излиза и с номера, че нещо не знам... Да им се не види и снобите! Една запетайка пък не е сбъркал, гадната безгрешна измет... Е сега ше му кажа аз на него той от какви неверни и съмнителни източници си е трупал познанията и в каква заблуда живее.

3. Да се заядеш за нещо и някой да ти го лайкне.

Какво иска да ми каже сега тоя с тоя лайк?! Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали! Вместо да се защитава гадината, се скатава там и чак ми се прави на разбран... Мишкииии!!!

4. Да се заядеш за нещо и никой да не ти го лайкне и коментира.

А, бе, тия нещо май не са разбрали безпогрешната ми позиция... Я да напиша още пет коментара, току виж, някой се усетил, че му отварям очите за това колко е тъп и вземе, че си признае.

5. Да се заядеш за нещо и всички да се окажат съгласни с теб.

Скапаняци! Лицемерничат сега нарочно, щото аха някой се е заял, аха си го е получил! Гадно племе са това - хората, начиии...

6. Да се заядеш за нещо и никой да не е съгласен с теб.

Еее, много е скапано така ти да си единственото просветено същество у цялата Мрежа. Нищо не разбират тия хора, ама... тежка е царската корона...

7. Да се заядеш за нещо и да настане кавга, от която да те игнорират.

Ехооо, аз исках аз да се заяждам, пък! Не е честноооо... Сега заради тия нещастници, трябва да измисля чисто нов повод за заяждане... Ми не са прави и точка!

8. Да се заядеш за нещо и всички да се помирят, като те игнорират.

Тяхната кожа, лицемерна! Вместо да седнат и да се замислят колко са зле, те си разменят мили слова. Кретени, бе...

9. Да се заядеш за нещо и да се окаже, че никой не разбира, че се заяждаш.

Трябваше да ги напсувам направо, вместо да им пиша толкова възвишени съчинения, поне да се усетят, че има някаква гавра. Тъпаци.

10. Да не се заядеш за нищо.

Това е най-големият ужас на ужасите! Как да продължа живота си?! Как да намеря причина отново да дишам?! Как да заспивам спокойно?! Защоооо! Защооооооо! Защоооооооооооооооооо!

Автор: Elfinora / Източник: wrong.bgwins.com