Никълъс Кейдж и съпругата му Рико Шибата очакват първото си дете заедно

  • Сподели:
Никълъс Кейдж и съпругата му Рико Шибата очакват първото си дете заедно

Близо една година след като Никълъс Кейдж и Рико Шибата се ожениха в Лас Вегас, двойката вече е готова да увеличи семейството си.

За актьора Никълъс Кейдж новата година започва с големи семейни новини.

58-годишният актьор и съпругата му Рико Шибата (27 г.), очакват първото си бебе заедно. Полът на детето все още не е известен.
Това ще бъде третото дете на Никълъс, тъй като той е баща на синовете Уестън - на 31 години, и Кал-Ел - на 16 години, от предишните си връзки.
Бъдещите родители са във възторг от новината, съобщава представител на Кейдж.

Бременността идва близо година, след като двойката изненада феновете си, като се ожениха в Лас Вегас на 16 февруари, в хотел Wynn. Младоженецът носеше смокинг на Tom Ford, докато булката избра ръчно изработено японско булчинско кимоно.

"Те размениха традиционни католически и шинтоистки обети с поезия от Уолт Уитман и хайку", каза представител на актьора в изявление.

За тези, които не са запознати с отношенията на Никълъс и Рико, това може да е класически пример за любовна история, която доказва, че разстоянието засилва още повече любовта с времето.
Още през август 2020 г. Никълъс обяви, че се е сгодил за Рико. В същото време пандемията предотврати  възможността за лично предложение за брак.


"Тя напусна Ню Йорк и се върна обратно в Киото, Япония, а аз се прибрах в Невада и не съм я виждал в продължение на шест месеца.
Ние сме щастливи един с друг, както и с времето, което прекарваме заедно. Така че един ден просто взех решение, че искам да се оженя за тази жена и ѝ предложих брак във FaceTime."


Предложението за брак бе отправено с годежен пръстен с черен диамант, който, бе изпратен в Япония при Рико.