Някои го предпочитат горещо

  • Сподели:
Някои го предпочитат горещо

Ние всички го предпочитаме горещо. Нищо, че малцина си признават това на глас. Сексуалната революция направи съвременния човек доста освободен и либерален. Днес ние лесно приемаме различието, дори когато то е и сексуално. За това няма нищо чудно, че секса стана едно от най- мощните и универсални оръжия в ръцете на рекламистите по света. Дори нещо повече. Сексът в рекламата с всеки изминал ден става все повече, още по-обстоятелствен и детайлен, доста смел и краен. Сексът е задължителен атрибут в убеждаващата комуникация. Без него трудно може да се мине много напред. Рано или късно все до него опира ножа.

Сексуалните рекламни апели са отлично работеща комуникация, съвършен манипулативен инструмент. Както в любовта, така и при секса в рекламата, това е игра, предназначена единствено и само за познавачи и ценители. Сексът в рекламата е виртуозен флирт с аудиторията. Изкуство, което малцина владеят. Останалото е пошла порнография, която няма място в една съвременна маркетингова стратегия.

Сексът ще продължи да продава, просто защото това е едно от основните и най-приятни човешки занимания. Не трябва да забравяме и това, че всеки един от нас се е пръкнал на този свят благодарение пак на секса. За много рекламни специалисти сексът вече е загубил своята манипулативна сила. Е, това си е тяхна дилема! Те просто не знаят как да го използват или го употребяват неуместно. Това определено не е проблем на самия секс, нали! Как ще използваш в рекламата сексуалния нагон на всеки един от нас е въпрос на талант и професионализъм. Ако не притежаваш поне едно от двете, недей да се захващаш с този голям залък. Само ще се задавиш. Когато се излагаш в леглото, само ти и твоят партньор си го знаете. Но когато използваш секса в рекламата, просто защото така правят всички, резилът е публичен, тотален и завинаги. Това може да убие една марка и никаква виагра да не помогне след това. Така че, със секса в рекламата шега не бива. И още нещо. Рекламата трябва да прави секс с марката, да се грижи единствено и само за удоволствието на бранда, а не да се самозадоволява от мисълта за собственото си величие и горката марка да бъде оставена на сухо. Самоцелният секс в рекламата може да задуши марката.

Някои го предпочитат горещо
Някои го предпочитат горещо
Някои го предпочитат горещо
Някои го предпочитат горещо
Някои го предпочитат горещо
Някои го предпочитат горещо
Някои го предпочитат горещо
Някои го предпочитат горещо