Орлин Павлов с ремикс на екранната любов с Диляна Попова

  • Сподели:
Орлин Павлов с ремикс на екранната любов с Диляна Попова

Орлин Павлов пуска нов зареждащ клубен ремикс на хитовото му парче „Днес е по-добре“. Ремиксът е на Борислав Бояджиев – BOR4E, който задава мажорното настроение и обръща баладата в денс експлозия.

Видеото, в което участва красивата Диляна Попова и пресъздава филмовата история между двамата с Орлин Павлов, вече носи ново усещане в тон с динамичния и модерен вайб на песента. Новата версия е дело на режисьора Любомир Печев.

Оригиналът на „Днес е по-добре“ е една от песните в първия самостоятелен албум на Орлин Павлов “Още малко...”,който излезе през 2018 г. и беше резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете. Музиката и текстът са на Боян Христов. А любовната история беше заснета от B2Y Productions.

Орлин Орлинов Павлов е роден на 23 април 1979 г. в град София. Родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години. Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран. На 14-годишна възраст Орлин е приет в театрално-експерименталната паралелка на Николай Георгиев и в трупата „4хС“, която гастролира на много български и международни сцени и печели много награди. По-късно е приет в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Сценични синтетични изкуства“. Паралелно със следването работи в „Държавен сатирично-вариететен театър“ в Габрово като актьор в продължение на две години. През 1998 г. се явява на кастинг за шоу програма в клуб „Опера“ в София, където работи заедно с Галя и Миро, пианиста Живко Петров, както и с други популярни български имена в музиката.