Осем израза, които могат да обидят и отблъснат нашия партньор

  • Сподели:
Осем израза, които могат да обидят и отблъснат нашия партньор

Има неща, които никога и по никаква причина не трябва да споделяме пред любимия човек, ако не искаме той бързо да промени отношението си към нас.

Ще разгледаме някои от изразите, които никога не трябва да изричаме пред партньора си.

1. Постоянно си мисля за други жени/мъже докато сме заедно

Това звучи наистина потресаващо, особено, когато го чуеш да излиза от устата на любим човек. Връзките ни дават възможността да се грижим един за друг, да бъдем заедно и да се подкрепяме, но когато нахлуят мисли за други хора, положението наистина се променя драстично и ни кара, да изгубим доверие в партньора ни.

2. Трябва да изкарваш повече пари

Доста обиден е фактът, че един човек може да бъде с теб, заради парите. А когато се стигне и до там, че да ти казва, че не допринасяш достатъчно за семейния бюджет е някак неловко. Независимо каква е причината да изречем подобни думи, те носят много въпроси след себе си в човека, пред когото сме произнесли тези реплики.

3. Мисля, че се нуждая от време

Определено е доста отблъскващ факта, че човекът до теб иска време. Когато нещата не вървят, сме склонни да посегнем към подобна реплика, но сама по себе си тя носи много разочарование от изгубеното време и нерви по дадена връзка и даден човек.

4. Може би трябва да излизаме и с други хора

Това определено значи, че този човек не е напълно удовлетворен от досегашните отношения и просто е решил да търси щастието си някъде другаде.

5. Не си достатъчно добър за мен

Обиден е факта, че тази мисъл може да премине през главата на човек, който си смятал за любим, в когото си вярвал и на когото си разчитал безрезервно.

6. Трябва да се погрижиш за своята хигиена

Може би има не чак толкова остри начини, чрез които тактично да намекнем на нашия партньор да обърне внимание на личната си хигиена, но когато го кажем директно, най-вероятно ще го нараним и обидим.

7. Влюбена съм в друг/а 

Тази реплика е способна директно да ни приземи на Земята и да съсипе розовия и безгрижен свят, който години наред сме изграждали в своята глава. Обидно е да разбереш, че човекът до теб мисли и иска друг, че не си достатъчно добър за него.

8. Търпя те само, заради финансовата изгода от тази връзка

Всяка връзка, която се крепи на някаква материална изгода, е още от самото начало обречена, но да ви го кажат в прав текст, че са с вас заради някаква материална облага е повече от обидно.