Осем неща, по които мъжете и жените си приличат

  • Сподели:
Осем неща, по които мъжете и жените си приличат

Има неща, по които не се отличават двата пола и сега ще разберем по какво точно си приличат мъжете и жените, както и техните почти еднакви желания към живота и половинката им.

1. Правото на избор

И двата пола особено много държат на своята лична свобода и когато тя е застрашена по един или друг начин, те започват да се чувстват несигурни и нещастни. Свободата сами да вземат решенията в живота си, ги прави самостоятелни личности с правото да избират пътя в живота си. И мъжете и жените не обичат командите и някой друг да чертае тяхната съдба.

Мъжете държат силно на своята свобода, която се състои в това сами да избират своите – приятели, работно място и стил на обличане. За жените важи абсолютно същото. Те не искат до себе си човек, който ги ограничава по един или друг начин, човек който ги кара да се чувстват по-скоро като робини, отколкото, като личности с право на избор.

2. Желание за секс

Напук на всеобщото разбиране, че жените почти винаги отказват секс, защото нямат желание, ще ви кажем, че няма нищо вярно в това твърдение. Жените имат желание за секс почти колкото мъжете, въпреки че не го изказват гласно и на всеуслошание, това е самата истина.

Повечето жени харесват любовната игра, тръпката от флирта, както и имат нужда от пълноценен и в по-чести интервали бурен секс, които желания напълно съвпадат с тези на мъжете. Единствената разлика е, че жените не са свикнали да говорят толкова свободно за собствените си сексуални желания.

3. Професионално развитие

Преди векове не е било прието жената да работи и да изкарва прехраната на своето семейство, даже още има народи, които вярват, че жената е създадена единствено, за да бъде майка и домакиня, но това разбиране във времето се е променило и жената се е превърнала в човек, който смело може да упражнява своята професия, както и да допринася за семейния бюджет.

В днешно време и мъжът и жената имат свои професионални мечти, които стремглаво гонят. Те търсят своята реализация и развитие в различни професионални сфери. Те имат избора и мотивацията да се развиват и по нищо не се отличава единият пол от другия, защото вече не съществува само мъжка или само женска професия.

4. Ревност

Няма защо да се лъжем, както жените са истински професионалистки в мърморенето и показването на ревност, така и мъжете са способни да изпитат това коварно чувство. И мъжете и жените ревнуват, когато се чувстват не оценени, застрашени и изгубени в своята връзка.

5. Приятели и клюки

Смята се, че жените са истински царици в клюкарстването със своите дружки, но вече и мъжете не отстъпват на това твърдение, даже в някои случаи може да се каже, че успяват да задминат жените по клюкарстване.

Мъжете също обичат компанията на своите приятели, харесват пикантните новини и клюки и те като жените се интересуват от премеждията и несполуките на свои познати и дори и да не могат открито да си го признаят, по нищо не се отличават от жените, когато става на дума за събиране и представяне на информация за нечии друг живот.

6. Разпускане

И двата пола обичат да разпускат след дълъг и уморителен ден с чаша хубаво питие, любим филм, масаж или просто да се излежават на дивана. И мъжете и жените обичат да пътуват, да опознават различни традиции, да се забавляват и разпускат. Това също е едно от нещата, по които безспорно си приличат мъжете и жените.

7. Отдадеността във връзката

И двата пола търсят партньор, който да ги разбира и подкрепя в трудните моменти. И двата пола се парят от неподходящи връзки, но не се отказват и продължават да търсят любовта. А когато срещнат подходящ партньор, те са готови да се впуснат в това приключение и да се раздават в името на щастието и споделената любов.

8. Любовта към децата

Когато имаме семейство, ние безспорно вече имаме всичко. И за мъжете и за жените най-красивият дар в този свят, е създаването на нов живот, а децата са тази прекрасна частица, която ни изпълва с щастие и много любов.