Осем причини партньорът да ви бие шута

  • Сподели:
Осем причини партньорът да ви бие шута

Не винаги връзките се развиват така, както ни се иска. В голям процент от случаите попадаме на човек, който не иска и не знае как точно трябва да се държи в една връзка. Положителната страна на това да попаднем на човек, който разбива връзката е, че просто събираме опит, докато сме с него и знаем как да пресяваме своите партньори в бъдеще. Ще разгледаме няколко варианта, в които не си струва да си губите времето и нервите с човека до вас

1. Връзката за нас не означава, че не можем да бъдем интимни и с други хора – Връзката с един човек всъщност точно това означава. Верността е от особено значение за отношенията между половинките и когато тя липсва, винаги някой страда.

2. Ние сме пълни егоисти и не сме свикнали да делим своите материални притежания с друг човек – В такъв случай е по-добре да си останем сами, докато не се научим, че връзката е споделяне и взаимност. Няма как да разчитаме, че човекът срещу нас ще е готов винаги да споделя всичко, дори и залъка си, а ние ще дърпаме чергата единствено към своето благо.

3. Възприели сме лъжата за нещо нормално и не спираме да изопачаваме истината – Никой не обича да е в компания с подобен тип хора, още по-малко да има връзка с човек, който не може да различи истината от лъжата и за който всяка дума е изкривена истина.

4. Не можем да предложим любов на нашата половинка, защото сме свикнали да бъдем вълци единаци – Докато човекът до нас ни подкрепя и приема, такива каквито сме и безрезервно показва своите силни чувства към нас, ние не успяваме да му отвърнем със същото, защото сме свикнали да живеем сами и да се оправяме сами в живота.

5. За нас има по-важни неща от партньора, с който сме във връзка – Поставяме всичко на преден план, пред нашата половинката – работата, приятелите, нашите чувства и всичко останало, което е свързано единствено и само с нашето щастие и удовлетворение. Не намираме нужното време, за да разкрием своите чувства пред любимия човек, защото в момента за нас има много по-важни неща от самия него.

6. Вдигаме скандал за всичко, което не ни изнася – Като пренавита пружинка сме, кипящи от нерви и емоции, които умишлено изстрелваме само и единствено върху човека, с който сме във връзка. За нашите несгоди и проблеми, не спираме да обвиняваме своята половинка.

7. Прекаляваме с чашката – С цел да се отпуснем, разтоварим и да забравим проблемите, ежедневно употребяваме солидно количество алкохол, което от своя страна ни прави по-неспокойни, избухливи и объркани. Алкохолът не е решение на нашите проблеми и никога няма да бъде, защото докато се опитваме да забравим за проблемите и се наливаме безпаметно, ние караме своята половинка да страда без да го осъзнаваме. Ние губим възможността си да се наслаждаваме на прекрасните мигове с любимия човек.

8. Яростно пазим своя личен живот от човека, с когото живеем – Според нас не е нужно той да знае стойността на нашето възнаграждение, за срещите ни след работно време и близките ни контакти с колеги от срещуположния пол. С две думи, ние правим това, което искаме и от което сме привлечени. Въпреки че сме в сериозна връзка, ние не се притесняваме да крием своята заплата, да излизаме на интимни срещи със свои колеги и да се наслаждаваме на своята свобода.