От какво се нуждае мъжът, за да бъде истински щастлив

  • Сподели:
От какво се нуждае мъжът, за да бъде истински щастлив

Ако при жените този въпрос няма съществуващ конкретен отговор, то при мъжете има и нещата, от които те се нуждаят и искат, съвсем не са толкова много, колкото си представят жените.

Ще разгледаме от какво се нуждае мъжът, за да бъде щастлив. Със сигурност ще намерим и много прилики в желанията и на двата пола, но да видим кои са нещата, които карат мъжът да се чувства добре.

1. Разбрана партньорка 

Колкото и странно да ви звучи, да, мъжът силно се нуждае от жена до себе си, която да може да го изслушва и разбира, без да яхва метлата винаги, когато той си отвори устата. Жена, с която да усеща силно партньорство и не само в леглото да си пасва с нея, но и в ежедневието тя да му бъде истински другар и приятелка. 

2. Време с приятели

Всеки мъж роден на тази земя се нуждае от време с приятелите на по чаша бира, хубав мач и мъжки приказки.

3. Почивка 

Да и мъжете имат нужда просто да изключат от време на време и да гледат в една точка, като са изключили напълно своят слух и поглед, просто защото, така отпочиват от натоварения ден, в което няма нищо лошо. Колкото и да не ви се вярва, мъжете си мечтаят по цял ден за този момент, в който ще се съсредоточат в една точка и просто ще релаксират.

4. Социален живот

Мъжете се нуждаят от време на време от промяна на обстановката, да посетят ресторант, бар, кино да се видят със своите дружки, както и да се запознаят с нови хора. Социалният живот е от изключително значение за съвременния, уверен и амбициозен мъж.

5. Смях

За да бъде щастлив един мъж, той трябва да се забавлява искрено с човека, с когото е, а това не е никак трудно за изпълнение. Мъжете се нуждаят от партньорки с оптимистичен поглед над живота, а не вечните мрънкала, които успяват да видят само препъни камъчетата в живота. Мъжете искат спокойствие и удовлетворение в своето ежедневие, което пък е пряко свързано с положителните чувства и емоции, които може да им поднесе тяхната партньорка.

6. Пътуване

Независимо от пола, всички хора имат нужда да сменят обстановката и да се отдадат на почивка. Голям процент от мъжете си мечтаят за почивка, свързана с плаж, коктейли и красиви жени по бански около тях.

7. Любов

Колкото и странно да звучи и дори да не си го признават, мъжете си мечтаят за любов - една част от тях си мечтаят за плътски отношения, обвързани от много нови емоции, докато на другата част от тях мечтите им са свързани по-скоро с партньорка, която може да им предложи спокойствие, уют и нежност.