Памела Андерсън: ''Той ми предложи апартамент и Порше в замяна да бъда неговото момиче''

  • Сподели:
Памела Андерсън: ''Той ми предложи апартамент и Порше в замяна да бъда неговото момиче''

В документалния си филм озаглавен ''Pamela, a love story'', който предстои да бъде излъчен по Netflix, Памела Андерсън споделя, че Силвестър Сталоун ѝ предложил: ''апартамент и Порше'', за да бъде неговото номер едно момиче. Звездата от ''Роки'' отхвърля отправените обвинения, определяйки ги за ''фалшиви''.

''Той каза, че това е най-доброто предложение, което мога да получа.''

55-годишната звезда от "Спасители на плажа", чийто документален филм ще бъде пуснат в Netflix на 31 януари, казва, че е отхвърлила предложението на 76-годишния актьор, тъй като е търсила истинската любов - но Сталоун заклейми твърденията като "неверни и измислени".

Не е ясно кога се е случил предполагаемият разговор между двамата - през 1992 г. тя се прослави в сериала "Спасители на плажа", а през 2007 г. двамата със Сталоун щастливо позираха заедно на едно събитие.

Представителят на Сталоун заяви: "Изявлението на Памела Андерсън, приписано на моя клиент, е невярно и изфабрикувано. Г-н Сталоун потвърждава, че никога не е правил подобни изказвания".

Андерсън и Томи Лий бяха женени в периода 1995-1998 г. Рокаджията от Mötley Crüe се ожени за четвъртата си съпруга, 36-годишната Британи Фурлан, през 2019 г. 

Памела коментира настоящите отношения на Томи:

"Уважавам връзката им и се радвам, че той е щастлив и има някого в живота си.'''

Относно откраднатия секс запис, Пам заяви: ''Секс касетата се отрази на връзката ни, отрази се на кариерата ми и хората все още се възползват от това".

Звездата също така се спря на нашумелия сериал на Hulu "Пам и Томи", в който участват Лили Джеймс и Себастиан Стан.

"Спомням си, че видях рекламата на ''Pam & Tommy'' и си казах: ''Какво''? Никой не ми се обади, да се свърже с мен, да ме попита - аз все още съм жива и съм тук. Чувствах се някак прегазена от тази реклама. Не мисля, че много точно са изобразили Томи или пък мен. Не съм гледала сериала, но съм чувала от хората, че историята ни е много повърхностно представена. Иска ми се да се бяха обадили.''

Домашните видеоклипове са били откраднати от сейфа, намиращ се в гаража на Памела и Томи по време на брака им, и са били ''сглобени'', за да се създаде прословутата "секс касета", която предизвика медийна сензация в онези години.

След излъчването на последния епизод на ''Pam & Tommy'' през март 2022 г. сериалът получи одобрението на критиката, както и общо десет номинации за Primetime Emmy и четири номинации за Златен глобус. 

Предстоящият документален филм на Памела проследява възхода ѝ към славата, бурните ѝ връзки, скандала със секс записа с нейните собствени думи и по нейния начин, според резюмето на Netflix.