Парти сезонът на морето започва

  • Сподели:
Парти сезонът на морето започва

Парти сезонът на родното Черноморие стартира без колебания. Cacao Beach Club ще открие в две вечери с общо 9 артисти на 25 и 26 юни. Традиционно ще „загрее“ феновете и на двата жанра – хаус и техно, като зад пулта ще застанат едни от най-добрите изявени български имена в стиловете през последните години. Още в неделя всички те изразиха радостта си, че Cacao Beach ще бъде техен домакин и споделиха откриващото събитие в социалните мрежи. В петък клубът ще посрещне Pacho & Pepo, Alessio Bianchi, Peter Petkov и Victor Valora, а в събота Timmo, Boryana, Bagerziev и Nikolay Kirov.

Няма да пропуснем и чуждестранното участие тази година. Програмата ще обявим съвсем скоро“, споделиха организаторите от Cacao Beach Club.

Вълнението е по-голямо от всякога не само за публиката, но и за артистите, които се завръщат с нови сили и вдъхновение. Едни от тях са именно хедлайнерите на първата вечер Pacho & Pepo. С над двадесет годишен опит, пионерите на електронната музика в България са предпочитани гости и в клубовете в Европа и САЩ, а поредицата им от събития Cloning Sound Showcase е с резиденция в култовия лондонски Club EGG. след тях предстои да чуем трима от резидентите на MusicRow. Първият от тях е Alessio Bianchi, чийто последни релийзи за лейбъли като La Pera, Deeperfect, Lost Audio и Libero попадат често в класациите Топ 100 на Beatport. Вечерта продължава с Peter Petkov, който стартира годината ударно с два мащабни релийза за Pure Enjoyment, които бързо се издигнаха до върха на тек-хаус класацията на Beatport. По-късно през същата година получава покана от Klangwerk Records за запис на подкаст, който чухме по радиа като Radio Ibiza, Liberation и много други. С по-дълбоко тек-хаус звучене и мистериозни вокали е познат последният артист за вечерта, Victor Valora. Последните му продукции, излезли от началото на годината, получиха широко признание, но най-отличително беше парчето What you want, което се превърна в най-продавания трак на лейбъла Cloning Sound и отличено като най-доброто в тек-хаус музиката за месец януари. Скоро му предстоят редица релийзи и участия, включително това на 25 юни e в Cacao Beach Club.

В събота ще танцуваме с един от представителите на вероятно най-уважавания техно лейбъл Drumcode, Timmo. Именно за компилацията на лейбъла A-Sides излиза парчето му Reflections в края на 2020 година, достигайки до трето място в Beatport Techno класацията дни след издаването му. Съвсем скоро, в началото на юни му предстои и издаването на “Resonance”, който ще постави началото на новия лейбъл на артиста „Hypnostate” и ще включва три парчета, показващи хипнотичния техно подпис на предстоящия проект. Друга вълнуваща част от програмата е Boryana – артист очакван с нетърпение от публиката през всеки сезон. Тя е една от малкото български таланти с редица участия по време на пандемията, включително запомнящото й се присъствие на The Garden of Secrets Festival в Мавриций. През останалото време BORYANA предлага непрекъснат поток от музика, независимо дали става въпрос за колаборации, оригинални парчета или ремикси. Старт на събитието ще даде резидентът на Cacao, Bagerziev с подбрани актуални продукции. На 26 юни ще чуем и Nikolay Kirov – най-бързо развиващия се български артист в техно жанра, чиито парчета сме чували от самия Adam Beyer и други топ имена от световната сцена.