Пет признака, че партньорът ви лъже

  • Сподели:
Пет признака, че партньорът ви лъже

Има няколко признака, по които може да разпознаете, че човекът до вас ви лъже. Ако се постараете да забележите малките детайли от действията на своя партньор е напълно възможно, да го хванете в издънка. Ако се чудите как да разберете дали вашият партньор е напълно откровен с вас, може да прочетете следващите няколко реда.

1. Заобикаля вашите въпроси – Или по-скоро ви отговаря на въпроса с въпрос или директно, сменя темата. Всячески се старае да избегне неудобството, което изпитва от този разговор и се опитва, да насочи вниманието ви в друга посока.

2. Разсеян е и не ви дава обяснение, за честите закъснения след работа – Няма нищо лошо в това човек да закъснее след работа, но ако тези закъснения зачестяват, а вашият партньор не смята за нужно да ви разкаже с какво точно са свързани тези закъснения, значи прикрива нещо. Ако в повечето случаи, когато се опитвате да поговорите с него, той не ви слуша и сякаш мислите му витаят някъде другаде, значи има нещо, което се опитва да прикрие от вас.

3. Излиза от стаята, когато му звънне телефона – Това е сигурен сигнал, че не иска да разберете с кого контактува и какво точно обсъжда с този човек. Ако всеки път, когато трябва да проведе разговор, излиза от помещението, значи най-вероятно има нещо, което прикрива от вас. Ако разговорът е свързан с неговата работа, не винаги е нужно, да го провежда насаме, замислете се над това. И дори, когато настоявате да погледнете телефона му, той зорко го пази от вас, значи просто има какво да крие. Ако освен разговорите, прикрива и съобщенията, които вие чувате, но не може да разберете от кого са изпратени, а и той никога ни ви дава точен отговор затова, най-вероятно прикрива нещо от вас.

4. Когато го попитате, дали е напълно откровен с вас, той става изнервен, погледа му се променя, започва да се изпотява и избухва – Когато човек лъже, неговото излъчване моментално се променя, започват да се появяват странни и различни мимики по лицето на този човек, каквито преди това не е правил, променя се и тембърът на гласа, може да стане тънък и треперещ или висок и натоварващ. Обикновено очите започват да шарят и човекът, който лъже, не може да си задържи за дълго погледа на едно място. Има видими сигнали, по които можем да познаем, дали човекът срещу нас е откровен или директно ни лъже. Това е и леко потреперване на гласа, както и обилно изпотяване.

5. Когато му зададете въпроса дали ви е верен, той започва да ви иронизира – Отговаря на вашия въпрос с присмешка и ирония. Опитва се чрез остроумни шеги да измести вашето внимание от въпроса и никога не дава честен и истински отговор на това, което сте го попитали.