Почтеният и верен мъж знае своите приоритети в любовта

  • Сподели:
Почтеният и верен мъж знае своите приоритети в любовта

Съвършеният мъжки екземпляр, щом се обвърже сериозно знае, че трябва да дава от себе си, не само да получава – време, внимание, любов.

Когато мъжът държи истински на жената до себе си, той е готов да прави компромиси в името на любовта, а когато е нужно да изложи своята гледна точка в дадената ситуация.

Ще разгледаме някои качества, по които се отличава почтеният и идеален мъжкар от мъжете, които не са наясно какво търсят в любовта. 

Неговите приоритети са:
Да обръща повече внимание, когато жената до него изпитва нужда от това – Той не пести от времето си, за собствените си нужди, а е готов да откликне, когато жената до него има някакви тревоги и неприятности.

Този мъж знае, че за да съхрани топлите отношения е нужно да отделя повече време на своята любима.  

Да не я наранява умишлено – В това число влизат лъжите, изневерите, както и упражняването на всякакъв вид насилие към жената.

Почтеният мъж е наясно, че за да владее положението, той трябва да е силният пазител на семейното огнище, да влага своите усилия в запазването на спокойствието и хармонията в своят дом.

Този мъж не би вдигнал ръка срещу жената, въпреки силата която притежава, той знае, че мъжете, които упражняват насилие над своите половинки са пълни мухльовци и коренно се разграничава от техния профил.

Той разбира смисълът на любовта, както и болката, която може да причини на своята спътница, ако реши да бъде с друга жена. Верният мъж вярва в своята връзка, както и в своята любима, и нейното щастие се е превърнало в негова цел, именно затова, той е неспособен да ѝ причини какъвто и да е вид болка и измяна.

Този мъж не е съвършен, но знае, как да бъде в очите на своята любима – Това не значи, че той се прикрива и в свободното време се е отдал на всякакъв вид пиянски изцепки и развратни упражнения с чужди жени, не те просто са далеч от неговите приоритети и той е абсолютно наясно, че няма как да получи съвършеното щастие, докато гони илюзии и губи времето си в безсмислени момчешки пориви, напротив той има смелостта да бъде откровен със своята партньорка.

Именно поради тази причина, тя го смята за повече от идеален. Мъжете не разбират, че е съвършено просто да бъдат перфектни за една жена, нужно е да се постараят да спазват своята мъжка дума и да бъдат напълно открити в намеренията си.

За почтения мъж истинският приоритет е семейството – Защото знае колко много усилия костват на човек да създаде здраво и щастливо семейство, а колко малко усилия са нужни или просто една грешка, за да рухне всичко до основи. За този мъж любовта към семейството стои над всичко и единственият му стремеж е да запази тази свещена крепост, която е градил години наред.

За него е приоритет да продължи напред, колкото и трудно да изглежда за момента – Дори и в най-трудните моменти, той не се отказва да се бори в името на любовта и  щастието на неговото семейство, защото знае, че най-лесният възможен изход е бягството, но то е само за страхливците.

Той жертва себе си в името на своето семейство, а това което получава в замяна е подкрепата и обичта на най-скъпите му хора в целия свят. 

За него приоритет е да бъде отговорен – Отговорността към близките му хора е истинският приоритет, който притежава идеалният мъж, той е готов да носи отговорност, както за своите постъпки, така и за най-скъпите си хора, защото именно мъжът е силната спойка, без която не би съществувала съвършената любов.

Неговият приоритет е любовта, не безразборният секс – Той знае, че няма, как да получи истинска любов, когато я търси в неподходящите жени, които са готови да му предложат единствено сексуални ласки и са устремени изцяло към парите му.

Сексът е важен, но когато тази химия носи чувства със себе си - във всички останали случаи, той е просто за повдигане на егото и мъжки нагон, нищо повече от това. Съвършеният партньор успява добре да пресметне своите ползи от здравата връзка, където има силни чувства и от секса за една нощ и когато иска семейство, той е готов да забрави за своите еднодневни забавления и да пренасочи вниманието си към изграждането на щастливо семейство, защото той не е подлец, който се стреми да получи всичко в този живот, без да е готов да даде нещо и от себе си в името на любовта. 

Любовта взема много от хората, но и дава много – освен уроците, които получаваме, ние се зареждаме с незабравими спомени, които топлят душата ни.