Поли Генова в дует с Любо Киров на Античния театър

  • Сподели:
Поли Генова в дует с Любо Киров на Античния театър

Поли Генова и Любо Киров, едни от най-успешните и обичани български изпълнители, ще представят дуетната си песен на 30 юли в Античния театър в Пловдив по време на първия самостоятелен концерт на изпълнителката „#1“. Песента е красива и нежна балада, а автори на музиката и текста са изключителните Косьо Цеков от ФСБ и Живка Шопова.

С дебютния си самостоятелен концерт Поли Генова ще представи уникален шоу спектакъл, в който специално участие като гост-изпълнители ще вземат нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум „Твоя“, както и Любо Киров. Почитателите на хубавата музика ще имат възможността да чуят хитовите LAST NIGHT, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, If Love Was a Crime, която донесе впечатляващото четвърто място на България на конкурса Евровизия 2016, любимата на мнозина песен „На инат“ и много други, както и да станат част от официалната премиера на дуетното парче на Поли Генова и Любо Киров.

„Песента с Любо Киров е прекрасен резултат от една дългоочаквана колаборация, за която съм мечтала с години! Безкрайно много уважавам и ценя Любо като колега, музикант и приятел и се радвам, че най-накрая ще успеем да създадем нещо заедно“ заяви Поли Генова.

През юни изпълнителката разказа собствената си любовна история с видеоклипа към песента си No more, в който главен участник е приятелят ѝ Джоузеф. Малко след това двойката обяви със специален видео пост в Instagram, че предстои да станат родители за втори път, след което Поли Генова сподели прекрасната новина със своя музикален екип по време на репетиции.

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на хитовете На инат, Солени дни, Още, Героите, Perfect love, Г-н Президент, How we end up, LAST NIGHT, No More  и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.