Принц Хари и Мегън вече имат и момиченце

  • Сподели:
Принц Хари и Мегън вече имат и момиченце

Принц Хари и неговата любима Мегън Маркъл станаха родители на момиченце в петък сутринта. Бебето е кръстено на кралица Елизабет и на принцеса Даяна и носи името Лилибет "Лили" Даяна Маунтбатън Уиндзор. “Майката и бебето са здрави и са добре, вече са си вкъщи“, се казва в официалното изявление на семейството. Мегън Маркъл е дала живот на второто си дете в болница в Санта Барбара в Калифорния. Бебето се е родило 3,5 кг.

Това е второ дете за двойката. Те имат момченце на 2 години, което се казва Арчи Харисън Маунтбатън Уиндзор“, пише още в официалното съобщение, което завършва с благодарност към всички за топлите пожелания и молитви в този важен за семейството момент.

Хари и Мегън написаха и лично съобщение в своя сайт: „На 4 юни бяхме благословение да посрещнем нашата дъщеря Лили. Тя е повече от това, което сме си представяли. Благодарни сме за любовта и молитвите, които идват от целия свят“. Преди време принц Хари беше споделил, че много харесва името Лили и още тогава бе загатнал, че ако има дъщеря ще я кръсти така.

От Кралското семейство също изпратиха вест за щастливото събитие: „Кралицата, принцът на Уелс и дукесата на Корнуел, дукът и дукесата на Кембридж са информирани и удоволетворени от новината за раждането на дъщерята на дукът и дукесата на Съсекс“.