Просто погледни през розовите очила и помечтай точно сега!

  • Сподели:
Просто погледни през розовите очила и помечтай точно сега!

Забързано ежедневие, много ангажименти, стрес, проблеми... До голяма степен това е светът на много от съвременните жени. А мечтите, романтиката, истинските мигове на щастие, смехът и забавлението... Какво стана с тях? Загубиха се някъде по пътя?

Нека върнем времето малко назад - къде отидоха мечтите от детските и ученическите години. Сега мечтаеш ли? Нима не можеш да отделиш за това пет минути от деня си? Запомни, че за мечтите няма възраст, не струват нито стотинка, а са толкова полезни!

Мисли в розово, сложи розовите очила и помечтай, без значение къде си и какво е важно за теб в момента - да намериш своя портньор, да постигнеш успех в кариерата, да отгледаш и възпиташ децата си... Простичкият смисъл е в малките неща, в дреболиите, които ни правят истински щастливи.

Изчисти съзнанието си от всичко и поне за няколко минути се отдай на мечти, смях и любов във всичките й форми. Откъсни си малко цвят от липата, покрай която минаваш всеки ден. Направи си едно кафе и се наслади на прекрасния му аромат със затворени очи. Събери се с приятели, които те карат да се смееш, ама с глас. Приготви нещо вкусно за вечеря на партньора/семейството си и се радвай на мига, без да мислиш за после, за поредните ангажименти...

Наслади се на живота точно в този момент!