Рак: Страст, магия и трансформация - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Рак: Страст, магия и трансформация - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия Рак през 2021 г.

РАК: Аз чувствам

Страст, магия и трансформация

Северният възел – Драконът, беше във вашия знак от края на 2018 година до средата на 2020 г. Всички трябваше да осъществим на дело уроците на Рака и да бъдем послушни момчета и момичета. Научихме се да (съ)чувстваме, да аплодираме здравните работници, олицетворяващи способността за състрадание и емпатия.

Наложи се да се скрием в черупките си по време на карантината и да останем там през голяма част от 2020 г. За последно Драконът е плувал във ваши води през 2000 г. и 2001 г., когато станахме свидетели на атаката срещу Световния търговски център.

Около май – юни 2020 г. предадохте юздите на Дракона на Близнаци, с което приключи вашата мисия да ни разкриете безусловната любов, ценността на семейството и връзката с дома.

Време е да пуснете Дракона – неслучайно Северният възел премина във вашия дом на освобождаването, мистицизма, миналите животи и болниците. Ние все още имаме нужда от помощта ви за изцеляването и поправянето на света – в кабала концепцията за поправянето се нарича "тикун".

Затъмненията във вашия дом на болниците и служението показват, че още се борим с последиците от пандемията или че се задава ново страдание, което отново ви призовава да използвате своите суперсили на състраданието.

През 2018 г. и 2019 г. се сблъскахте с куп предизвикателства във взаимоотношенията с делови партньори и половинката си. Беше труден период за вас – хората, чиито двигатели работят с чувства и емоции.

През 2020 г. планетата на възможностите Юпитер премина във вашия дом на взаимоотношенията, с което постави началото на дълъг процес на изцеление и уроци. Всичко, което научихте за вашия любим човек, през 2021 г. се излива в дома на страстта, сексуалността и интимността.

При повечето знаци този дом – осми – е мрачно място. Все пак това е домът и на смъртта, подземния свят, окултното и магията. Но за вас тези теми са привлекателни, защото се владеят от сродния ви знак Скорпион. Най-силно ще почувствате влиянието на тези аспекти по време на затъмнението на 18–19 ноември.

Сатурн – великият учител, възпитател, надзирател и духовен строител, ще ви научи да допускате (пряко и преносно) смъртта в живота си, "да отрязвате" нещата, от които не се нуждаете, и да помитате препятствията по пътя си подобно на бога слон Ганеша.

Заради комбинацията от Северния възел (желанията на душата) в дома на освобождаването и интуицията и Сатурн (кармата) в дома на смъртта и трансформацията, акцентът на 2021 г. ще бъде най-вече върху вътрешния ви свят, мистицизма, въображението, трансформацията, страстта и сексуалността, както и върху лечителските ви способности.

Иначе казано, вещицата и магьосникът ви обучават, за да станете воини на светлината.

От друга страна, Юпитер – планетата, която обича най-много вашия знак измежду останалите (екзалтирана в Рак) – се присъединява към Сатурн в дома на сексуалността, смъртта и трансформацията. Това ще ви донесе възможности да спечелите от чужди пари (наследство, инвестиции, финанси на партньора) и таланти.

2021 година е чудесна за участие в съвместни артистични, творчески и финансови проекти. Ако имате партньор в работата или живота, той може да повиши доходите си, но това най-вероятно ще се дължи на вашата магия.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа".