Разберете дали имате кармична връзка с партньора си

  • Сподели:
Разберете дали имате кармична връзка с партньора си

Кармичната връзка между двама влюбени е много силна и няма как остане незабелязана. Тя се наблюдава, когато мъж и жена са преживели бурна любов в минал живот и в много от случаите изборите, които са направили, не са били най-правилните.

Затова пък съдбата им дава нов шанс да се срещнат в следващ живот, но този път да постъпят другояче. Вижте някои от белезите, подсказващи за кармична връзка между двама души, за да разберете дали с партньора си сте били заедно в друг живот:

Необяснимо желание са сближаване

Когато хора, имали такава връзка, се срещнат внезапно, те усещат вътрешно желание много бързо да си станат близки, без значение че доскоро не са имали нищо общо. Това необяснимо влечение се дължи именно на здрави кармични отношения.

Определена разлика в годините на партньорите

Според специалистите в областта на мистичното разликата от пет до десет години между двама влюбени, неминуемо свидетелства за тяхна кармична връзка. Обикновено в тези случаи ситуацията наляга единият от двамата партньори да поеме ролята на лидер, а другият да го следва. Когато при двойките има разлика от 15 години, говорим за много силно кармично привличане и такива влюбени трудно биха могли да бъдат разделени.

Внезапно започване на връзката

При влюбените, които са кармично свързани, се наблюдава ненадейно започване на връзка и в следващия им живот. Независимо че тези двама души са изключително различни и никой от близките им не очаква да свържат живота си, те се събират напук на предразсъдъците. Те могат да се различават коренно както по характер, така и по социално положение, но това няма никакво значение за тях.

Бързо развитие на връзката

При хората, които са в кармични отношения, времето не е от значение. Те могат да се запознаят и след броени дни да заживеят заедно, скоро и да встъпят в брак. Когато тези хора са заедно в началото, сякаш действат като на сън и започват да си дават сметка за действителността чак след време.

Преместване надалеч

Изместването на двойката надалеч, след като влюбените се съберат, може да се тълкува и като един от белезите на кармични отношения.

Източник: Sanovnik.bg