Разбери какво те очаква според деня, в който си роден

  • Сподели:
Разбери какво те очаква според деня, в който си роден

Можем да ти разкрием няколко тайни, които се крият в точния ден от седмицата и ако искаш да разбереш малко повече за себе си и за това, което те очаква в бъдеще, прочети каква тайна крият в себе си седемте дни от седмицата.

Понеделник

Вие сте изобретателни и находчиви, с лекота започвате всяко ново начинание и със същата лекота го довършвате. Понеделник означава ново начало, успех и устрем към по-добър живот. Вие не се страхувате да гоните своите цели докрай, точно поради тази причина животът ви ще е изпълнен с постоянни борби, но в тях вие ще останете истинския победител.

Вторник

Родените във вторник са активни и изпълнени с много ентусиазъм. Бързината е изключително важна за тях. Те не губят никога време в излишни оправдания и оплаквания, а просто действат. Животът ви предлага изключително много възможности за успешно развитие, но само от самите вас зависи, дали ще успеете да ги хванете на момента или в бързината си ще ги подминете.

Сряда

Вие се водите от своя инстинкт и определено без проблем успявате да разгадаете всеки човек, който е застанал срещу вас. Притежавате силен чар, който ви помага да се впишете по-лесно във всяка компания – хората наистина ви харесват и се стремят да ви подражават. За вас животът е приготвил много изненади и щастливи събития.

Четвъртък

Гъвкави и обаятелни, това сте вие – успявате да съберете погледите на останалите. Притежавате сексуална привлекателност и огромен чар, които определено ви отварят всяка врата, на която се осмелите да потропате.

Ако успеете да бъдете по-целеустремени и повярвате в своите възможности, ще можете да се радвате на наистина прекрасно бъдеще.

Петък

Вие сте раними и чувствителни натури – всячески се стремите да угодите на всички около себе си, но без особен резултат. Всяко чуждо нещастие е способно силно да ви повлияе, да се натъжите, дори разгневите от чувството за безпомощност.

Вие сте сърдечни и честни хора, които очакват същите качества и в другите, но не винаги попадате на добронамерени личности, което от своя страна ви обезкуражава и натъжава още повече. Ако успеете да потиснете за момент своята чувствителност и се постараете да бъдете по-силни и смели, ще стигнете значително по-бързо до желания резултат.

Събота

Вие сте импулсивни и неспокойни – истински огън, който е способен да сгрее всички наоколо, стига да не ви прекипи. Тогава само с поглед може да изгорите всички наоколо. Вашият характер е бурен и пламенен, вие определено обичате силните емоции и покачващия се адреналин – хора на приключенията.

Рискът е ваш най-добър приятел, без него вие не се чувствате напълно пълноценни. Но ако успеете да заложите на сигурното и не се мятате през глава постоянно, ще успеете да изградите един спокоен и щастлив живот.

Неделя

Вие сте истински лидери, които никога не се огъват пред нищо. Не знаете какво значи думата страх, когато гоните своите цели. Притежавате царски черти – властни сте, силни и смели, което ви позволява да ръководите голяма група от хора.

Притежавате твърда ръка и вашият глас определено се чува. Вие сте мотивирани, способни и целеустремени, знаете какво искате от живота и без излишни съмнения просто го гоните. Животът ще ви предложи много изпитания и ще ви зададе много въпроси, но и в тези моменти, вие ще бъдете повече от подготвени.