Ретроградният Меркурий ни владее до 23 юни

  • Сподели:
Ретроградният Меркурий ни владее до 23 юни

Започна отново това време от годината, в което Меркурий е ретрограден, и така ще продължи до 23 юни. В този период може да има известен хаос и объркване. Астролозите съветват да забавите темпото, да внимавате в общуването, защото може да се получат двусмислици. Възможно е да се губят комуникационни канали и писма, или пък да пренасят грешна информация. Избягвайте големи покупки през периода и се въоръжете с търпение, защото нещата може да не се случват точно по желания от вас начин, но пък ремонтните дейности ще се движат по план.

Ако ще пътувате през периода, имайте предвид, че може да има забавяне или дори отлагане на почивката. Не предприемайте важни стъпки и решения. Астролозите съветват да ги оставите за след 6 юли, когато вече всичко ще бъде стабилно.

Как да оцелеем по време на Ретроградния Меркурий?

Избягвайте неща като далечни и дълги пътувания, трудни разговори с хора по теми, които така или иначе са тежки (проблеми с отношенията, повишаване на заплатите, семейни пререкания, преговори между наемодатели и т.н.).

Не си правете планове, защото могат да се объркат. Важно е да запаметите всичко важно технологично – на компютъра или телефона, защото се очакват смущения.

Използвайте това време, за да премахнете бъркотията и хаосът, които ви заобикалят! Намаляването на работата, вместо да се увеличава, е перфектната ретроградна дейност.

Докато космическият свят отвън е неистов и хаотичен, превърнете дома си в лично убежище.

Свещи, кристали, цветя, слабо осветление, уютни ъгли ... И чакайте 23 юни, когато всичко ще се раздвижи отново!