Събират ли се Брадли и Ирина?

  • Сподели:
Събират ли се Брадли и Ирина?

Брадли Купър и бившата му половинка, супер моделът Ирина Шейк отидоха заедно на тропическа ваканция в Бахамите.

Двойката се събра отново, след появили се слухове за романс между актьора и бившия главен помощник на Хилъри Клинтън - Хума Абедин.

36-годишният модел сподели снимки от ваканцията им в Instagram, а вместо послание, Ирина бе сложила само едно загадъчно емоджи - червено сърце. Дали това значи затопляне на отношенията между двамата и евентуалното им събиране или просто приятелска ваканция на хора с общо дете - няма как да знаем.

Галерията със снимки е цветна, лежерна и с много лятно настроение, идващо не само от банските на Ирина, но и от пейзажа на Бахамите и по-специално, Островът на прасетата.

Ирина и Брадли се разделиха през 2019 г. и в момента са родители на петгодишната Леа Де Сейн. Дъщеричката им не беше показана на тази фотосесия.

Макар и официално разделени, това не е първото съвместно показване на двойката на публични изяви или в социалните мрежи. Те са се събирали заедно и за Met Gala през май, позирайки един до друг за групова снимка.

Феновете споделиха надеждата си за връзка между двамата в коментарите.

''Надявам се, че ще се съберат отново и никога повече няма да се разделят'', написа един последовател на Instagram.

След раздялата им Шейк за кратко бе свързвана с имената на Вито Шнабел и изпълнителя Кание Уест. Източник по онова време, заяви, че самата Анна Уинтур, главен редактор на американския ''Vogue'' е играела сватовник за двойката.