Саманта Фокс се жени за годеницата си

  • Сподели:
Саманта Фокс се жени за годеницата си

55-годишната звезда на диското Саманта Фокс твърдо е решила да узакони брака си с годеницата си Линда Олсен. Засега двете дами все още не са обявили дата за бляскавото събитие, което трябваше да се състои миналата година в Есекс, но заради пандмията бе отложено.

Саманта, която изпя вечния хит Touch Mе, разкри, че двете с Линда ще бъдат облечени в бяло по време на тържествената церемония. Смятали да спазят и традицията и вечерта преди ритуала да спят разделени. Линда е родом от Норвегия и е майка на две деца, като според британската преса те може бъдат шафери на майка си. Саманта Фокс издава, че няма да кани голем знаменитости само заради имената им, а само хора, които я правят щастлива.

Саманта и Линда обявиха, че ще се женят миналата година през март, четири години след като певицата изгуби голямата си любов Мира Стратън, която почина от рак. Именно в началото на връзката им звездата на диското обяви официално, че е лесбийка.

Саманта Фокс признава в свое интервю, че покойният колос на рокендрола Леми Килмистър й предлагал да я съпроводи до олтара, след смърта на баща й Патрик, който беше и неин мениджър до смъртта си през 2000-та г. Самият Леми, обаче, напусна този свят през 2015 г.