Сандра Бълок за работата в "Изгубеният град" и защо решава да си вземе дълга почивка от актьорството

  • Сподели:
Сандра Бълок за работата в "Изгубеният град" и защо решава да си вземе дълга почивка от актьорството

57-годишната актриса обсъди предстоящото си прекъсване от професията и изрази, че очаква с нетърпение да поддържа по-леко темпо в близко бъдеще.

Тези дни Бълок и колегата ù продуцент Лиза Чесин, заедно с останалата част от екипа на The Lost City (Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф, Брад Пит), празнуват, че филмът преминава 100 милиона долара на вътрешния пазар.

Това е голям подвид за филм от ерата на пандемията, който масово примами жените да се върнат обратно в киносалоните, особено по-възрастните дами. По този начин Изгубеният град става втората най-касова комедия във вътрешния боксофис от началото на пандемията след Free Guy (121,6 милиона долара).

Бълок познава добре Чесин от години, но двете никога не са работили заедно.

"Просто имах нужда от партньор", казва Бълок, която сама е продуцирала повече от 20 филма, включително много от своите собствени. 
Бълок заяви, че продуцирането на комедията с Чесин е било страхотно изживяване, както и работата с Paramount, което ù позволило творческата свобода и уважение, които не винаги е изпитвала.

"Обичам да работя с хора творци и затова с Лиза успяхме да си паснем много добре. Ако ще излизам с гръм и трясък, предпочитам да го направя с правилния човек."

Бълок разкри, че ще си вземе почивка от актьорската кариера, за да се съсредоточи върху двете си деца (тя работеше последователно върху "Изгубеният град" и "Непростимо"). 

"Не желая да бъда обвързана с ничия програма, освен с моята собствена. Чувствам се толкова уморена, че вече не съм способна да взимам здравословни и разумни решения. Знам го. Работата ми винаги е била стабилна и смея да твърдя, че имах голям късмет. Дадох си сметка обаче, че тя вероятно се превръща в моя патерица", сподели Санди.