Съвестта е за децата...

  • Сподели:
Съвестта е за децата...

Снощи някъде, някой е правил секс с някого. Хубав, пълен, забранен, първосигнален секс... От тези, които оставят следи по тялото и ухание в дома ти.

Тази нощ някой е изневерил, а на друг са изневерили. Спал си блажено в топлото си легло, докато някой е разбивал нечие сърце. Докато друг пък е усещал в стомаха си първите пеперуди на влюбването, нечия възглавница е попивала сълзи от обида, от липса, а пък друга е била изритана на пода. Тази нощ някои съседи не са спали добре, забивали са юмруци в стената, псували са и гневно са се завивали през глава.

Понякога нещата просто се случват. Въпрос на обстоятелства, на настроение, на определено осветление дори. Но никога не е въпрос на съвест. Съвестта е за децата...

Сега играем игри, от които сме се страхували преди. Всъщност, това са старите детски забавления... но по-жестоки, по-животински, без кръв и сополи. Игри на ловец и плячка, на сила и подчинение, на стражари и апаши, игри на прелъстяване, на самодоказване...

Всички се бием в тази война. Понякога сме професионалисти, друг път - аматьори. И най-важното: винаги има ранени и убити!

А ти къде беше тази нощ?!

Неизвестен автор