Седем неща, които мъжете искат от една връзка

  • Сподели:
Седем неща, които мъжете искат от една връзка

Нуждите на мъжете определено са по-различни от тези на жените, когато са във връзка. И ако жената иска постоянно споделяне, безкрайни разговори и куп романтични вечери, мъжът се нуждае от по-различни неща, за да се почувства истински удовлетворен от тази връзка.

Спокойствие

И когато казваме спокойствие, имаме предвид партньорката му да може да го разбере, когато е неспокоен, уморен и изнервен - просто да му даде глътка въздух. Момент тишина, в който да не пришпорва ситуацията, просто да го остави с мислите му.

Разбиране

Когато мъжът сподели с партньорката си, че е уморен или има някакъв проблем, жената да не действа импулсивно или нападателно, а просто да му влезе в положение и да се опита да разбере неговите притеснения.

Свобода
Свободата да избира и сам, да взима собствени решения в тази връзка.

Време с приятелите 
Всички мъже се нуждаят от малко свободно време, което да споделят с приятелите. Да могат, да се отпуснат и да споделят неща, които би им било трудно да споделят с партньорката си.

Подкрепа
Когато имат проблеми в работата или финансови затруднения, жената до тях да може да им влезе в положение и да не ги натоварва допълнително със съмнения упреци и въпроси.

Любов
Както жените, така и мъжете, искат да усещат, че човекът до тях е истински в тази връзка, както и че държи на тях. Мъжете се нуждаят от партньорка, на която могат да разчитат и която е способна да показва своите чувства.

Разнообразие
Да излизат, да се забавляват с жената до себе си - мъжете искат разнообразие и бързо им омръзва еднообразното ежедневие. Дали ще е просто разходка, ресторант, екскурзия или скок с бънджи, просто не искат да губят емоциите и адреналина, когато се обвържат.