Седем трика да хлътне по теб

  • Сподели:
Седем трика да хлътне по теб

 Паднала си си по някой красив, интелигентен и свободен мъж, но се чудиш как да го впечатлиш и да задържиш вниманието му. Сега ще ви кажем няколко хитрини, с коитo да падне в краката ви.

 1. Не слагайте маски

Важно е да бъдете напълно естествена и да не се стараете да приличате на жена, която всъщност не сте. Трябва първите впечатления на мъжа да са на базата на истинската ви същност, защото така или иначе той веднага ще усети, че сте си поставили маска. Бъдете себе си, не си губете времето да придавате ненужни щрихи на облика си.

2. Бъдете позитивна и усмихната, когато сте с него

Постарайте се да излъчвате спокойствие и щастие, когато сте заедно, защото един мъж определено би бил по-привлечен от позитивна личност, отколкото от някоя намръщена и затрупана с проблеми дама. Усмихвайте се и така по–лесно ще го предразположите и той ще се почувства добре във вашата компания.

3. Разберете какви са неговите интереси и какво го прави щастлив

Важно е да се опитаме да го опознаем и да разберем какви са интересите му и какво го кара да се чувства щастлив, както е важно и постепенно да се включим в тях. Ако са свързани със спорт – можем да погледаме мач с него или ако обича да тренира – можем да посетим фитнеса или да потичаме в парка с него, ако обича да излиза с приятели – можем да се присъединим и ние.

4. Флиртувайте, но не бъдете настоятелни и нахални

Покажете му, че имате интерес към него. Говорете му нежно, намигнете му и най–важното -  гледайте го в очите и се усмихвайте. Може да го погалите по рамото или да се сгушите в него. Всички обожаваме началото на една връзка и най–вече флирта, с който тя започва. Прекрасно е усещането от пеперудите в стомаха, до настръхването по цялото тяло, когато той ни докосне и вечерите, в които прекарваме часове по телефона в любовни разговори – просто чувството е прекрасно.

5. Не бъдете скучна, правете нови и спонтанни неща

Определено мъжете не си падат по скучни и не харесващи приключенията и изненадите дами. Затова се опитайте да бъдете по-спонтанна – експериментирайте с нови кухни, нови места и въобще каквото ви предложи животът, защото сега е времето да го направите и да си натрупате красиви и незабравими спомени.

6. Не прекалявайте с грима и с прекалено оскъдното облекло – бъдете естествена

Когато прекалим с грима и спестим от облекло определено ще предизвикаме по различни чувства в мъжа и те са, че не се стремим към нещо сериозно, а просто очакваме от него забавление за една или две вечери. Бъдете напълно естествена и ако мъжът ви харесва такава, значи това е вашият човек.

7. Бъдете приятели с него

Както за нас жените е важно да ни изслушват, разбират и споделят и да имаме рамо, на което да се облегнем в труден момент, същото е и при мъжете. Покажете му, че го разбирате и може да разчита на вас, изслушвайте го и се постарайте да го подкрепяте.