Седмичен хороскоп 24.01.22 – 30.01.22 г.

  • Сподели:
Седмичен хороскоп  24.01.22 – 30.01.22 г.

Овен

През тази седмица ще се проявят интуитивните ви способности. Не пренебрегвайте факта, че близките и колегите ще са ви изключително полезни през тази седмица, затова се постарайте да им покажете своята благодарност навреме. С помощта на компромис ще може да постигнете споразумение с близките ви, свързано с продажба на имот. През тази седмица пътуването ще играе важна роля, така че използвайте командировките си ползотворно и единствено за преследване на професионални цели.

Телец

Стремете се да бъдете заобиколени от делови хора през тази седмица, защото това ще ви донесе много позитиви. Търпението и упоритостта ви ще бъдат възнаградени през следващите няколко дни. В този период ще ви е от полза да погледнете по-спокойно на живота и да повярвате, че мечтите се сбъдват.

Близнаци

През тази седмица ще можете да постигнете равновесие между емоциите, деловите връзки, семейния бюджет и чувството за отговорност. Също така ще ви е необходим през следващите няколко дни практически подход и желание да успеете в работата, ако не искате да зациклите на едно място.

Рак

Периодът ще е подходящ за започване на дълго планувана романтична връзка. Ще имате възможност да почерпите обучение от кратки служебни пътувания. Вашите началници ще ви натоварят с по-големи професионални задължения през този период, с които ще успеете да се справите просто безупречно.

Лъв

Ще ви бъдат от голяма полза през тази седмица познанства с хора, които са навътре в нещата и знаят всичко с най-малките подробности от кухнята. През седмицата ще почувствате нуждата да се захванете с по-здравословна диета и да наблегнете на храни, които са полезни за вашето здраве. През тази седмица интуицията ви ще бъде силна и придружена от изблици на вдъхновение. Следващите няколко дни ще са подходящи за срещи с особено влиятелни хора, които ще бъдат изключително отзивчиви към вас.

Дева

През цялата седмица ще преливате от енергия. Ако искате да осъществите желанията си, не ги отлагайте във времето, а действайте сега. Ако посветите времето си да забавлявате другите ще бъдете подобаващо възнаградени и същевременно ще се изпълните с позитивни чувства.

Везни

През следващите няколко дни ще имате контакти с влиятелни хора, от които пряко ще зависи вашето професионално развитие. Съсредоточете се и дайте най–доброто, на което сте способни. В работата ви предстоят много срещи и задачи, които ще успеят да ви затруднят, но с повече амбиция и упоритост, ще ги завършите в срок. Към края на тази седмица ви очаква романтична среща, изпълнена с много страст и емоции.

Скорпион

Ще бъдете уморени от монотонното си ежедневие и през тази седмица, ще потърсите разнообразие в кратко пътуване, което ще успее да разсее скуката, която ви е обхванала. В работата нещата ще се случват по план и не ви предстоят сериозни спънки.

Стрелец

Не забравяйте, че най-хубавата терапия в живота е мисълта за хубави неща, затова обърнете внимание на положителните неща, които ви заобикалят и се настройте позитивно, защото всичко около вас през тази седмица ще бъде повече от прекрасно. Използвайте времето си за почивка, за да се освободите от мислите си, отпуснете се и да се насладете на спокойствието което ви заобикаля.

Козирог

През тази седмица ще бъдете заинтригувани от определени творчески проекти. Възможно е през следващите няколко дни да срещнете трудности в комуникирането с любимия, но не се притеснявайте, защото този период бързо ще премине. Опитайте се да разберете гледните точки на хората около вас. Преди да започнете да ги съдите е важно да се поставите на тяхно място и да погледнете нещата от друг ъгъл.

Водолей

През тази седмица ви предстои кратко работно пътуване, което ще ви помогне да обогатите професионалния си опит. През следващите няколко дни ще сте много ангажирани и почти няма да ви остава време за отдих и почивка, но имайте търпение, защото този период бързо ще отмине. Не се хвърляйте в недообмислени любовни авантюри, защото периодът не е подходящ за започване на романтични връзки – бъдете по-предпазливи.

Риби

Нещата около вас се придвижват изключително бавно, но вие ще сте погълнати от мечти за романтични изживявания и пътувания. Гледайте по-обективно на постиженията си. Бъдете по-самоуверени през тази седмица и се стремете да покажете своите възможности на началството ви. Внезапно превличане с човек от срещуположния пол ще предизвика недообмислени действия.