Седмичен хороскоп 31.01 – 06.02.2022 г.

  • Сподели:
Седмичен хороскоп 31.01 – 06.02.2022 г.

Овен

През тази седмица периодът ще е подходящ за събиране на знания и обучение. Ще сте изпълнени с много оригинални идеи, които ще успеете да приложите на практика. През тази седмица работата ще ви носи истинско удоволствие и с каквото и да се захванете, ще го довършвате докрай. Поради вашата коректност и упоритост, много от вашите колеги ще разчитат на правилната ви преценка и ще се обръщат за съвети към вас.

Телец

През тази седмица се пазете от разрастващи конфликти на работното място – най-правилната позиция от ваша страна ще бъде хубаво да обмислите всяка своя дума и да не действате прекалено емоционално. Седмицата ще бъде изпълнена с обрати, изненади и промени в плановете.

Близнаци

През тази седмица ще имате потребност за приключения. Обхванал ви е период, в който усилено мечтаете за почивка, а в работната среда не се напрягате и изпълнявате задачите си бавно и без особено желание. Този период ще премине и към края на седмицата ще се заредите с енергия, която ще ви позволи да наваксате недовършените задачи. Очаква ви пътуване, свързано с много забавления и интересни срещи.

Рак

През тази седмица няма да се придържате към конкретни планове, а ще действате емоционално и в последния момент. В работната среда ви предстоят много нови срещи, контакти и вечери, които ще обогатят развитието ви. Към края на седмицата ще се заредите с оптимизъм и щастие. Очаква ви топла среща със стар приятел.

Лъв

През тази седмица настроението ви ще е войнствено, саркастично и мнително. Ще усетите чувства на ревност, отмъщение и реванш. В този период действат мощни подземни сили, които ще разконцентрират и объркат Лъва. Неговият стремеж за постигане на бързи резултати ще обърка допълнително плановете му, но чрез нужната мотивация и сила, той ще успее да подреди нещата по техните им места и този период бързо ще премине, без да нанесе сериозни последствия. Към края на седмицата ще се заредите с нови сили, които ще ви помогнат да предприемете решителни категорични мерки, за да премахнете всички препятствия по пътя си към успеха и осъществяването на плановете.

Дева

През тази седмица ще ви бъде  много трудно да взимате сами решения за действията си. Вниманието ви ще бъде раздвоено между духовните дейности и безкрайното ви въображение. Поведението ви ще бъде до голяма степен предпазливо и нерешително, а за крайния резултат на вашите задачи ще ангажирате своите колеги. Не забравяйте, че най-добрият залог за успех е да изчакате, докато обстоятелствата се обърнат във ваша полза.

Везни

В началото на седмицата ви предстои обсъждане на делови проблеми. Седмицата ще бъде изпълнена за вас с много движение и различни дейности. Периодът е подходящ за договаряне на условията и социални контакти. Обсъдете със семейството личните ви планове, за да избегнете нежелани конфликти.

Скорпион

Постарайте се да не бъдете прекалено критични през тази седмица, защото и вашето поведение ще бъде подложено на критика. Не бързайте точно сега да предприемате нови отговорности, изчакайте докато съберете достатъчно опит в сферата, в която се стремите да се развивате. С партньора ще имате спокоен уикенд, който ще ви позволи да съберете мислите си и да изградите правилна работна стратегия.

Стрелец

Седмицата ще бъде изключително спокойна за вас. Опитайте се да не приемате на дълбоко отрицателните емоции, защото те имат способността да убият жизнеността ви. На високо ниво през тази седмица ще бъдат вашата организираност и практичност. Бъдете по предпазливи в отношенията си с хората около вас. Седмицата ще бъде изключително благоприятна към вас от към финансова страна. Хора, с които сте имали стари конфликти, бързо ще станат ваши съюзници.

Козирог

През тази седмица ще направите крачка напред в личния и деловия ви живот. И вие, както и вашите колеги, ще бъдете изключително мотивирани и ентусиазирани през тази седмица и по този начин ще постигнете грандиозен успех в задачите, които са ви предоставени от началството. Инвестиция, която сте направили преди много време и дори сте забравили за нея, ще започне постепенно да ви се отплаща.

Водолей

През тази седмица ще усетите необходимостта от повече дипломатичност и честност от страна на вашите колеги. Ще подхождате организирано към своите задължения и ще бъдете изключително практични, което от своя страна ще ви даде нужното спокойствие и удовлетворение от работния процес. Седмицата ще е изключително благоприятна за развитие на бизнес, както и инвестиции. Към края на седмицата ще изпитате силно желание да сте близко до любимия човек и да можете спокойно да споделите своите тревоги и чувства с него.

Риби

През тази седмица във вас ще преобладават чувствата на добрина, оптимизъм и дипломатичност. Ще имате интересни срещи с хора, които отдавна не сте виждали и които ще ви заредят с положителни емоции. В този период ще проявявате повече предприемчивост и амбициозност в служебните си задачи, което няма да остане незабелязано от вашето началство. Компанията на повече хора ще ви носи удоволствие. Цялата седмица ще бъде изпълнена с късмет и успехи за вас.