Сексуални фетиши, за които никога не сте чували

  • Сподели:
Сексуални фетиши, за които никога не сте чували

По същество има бездънен кладенец от фетиши, които възбуждат хората.
Фетишът е сексуално привличане към неодушевени предмети, части от тялото или ситуации, които обикновено не се разглеждат като сексуални по природа, докато извратеността е по-широк термин, който включва различни сексуални интереси, поведение, предпочитания и фантазии, за които се смята, че са извън основния поток.
Според д-р Джъстин Лемилер, човек може да види определен стимул - например, обувка - докато е сексуално възбуден и в крайна сметка да свърже възбудата с ботушите.
Изследването на всякакъв вид сексуална извратеност или фетиш винаги ще изисква съгласие и търпение.
Всеки шест от хората имат фетиш.

1. Рогоносец

Актът призовава един човек да гледа партньора си да прави секс с някой друг или да слуша истории за партньора си, който прави секс с някой друг. Целта тук обикновено е унижение. Човекът, който гледа или слуша, се включва от партньора си, който желае някой друг вместо тях. Те се радват на стимулацията да бъдат измамени и да експериментират с акт, който се счита за табу.
И макар това да не е правило, рогоизмятането обикновено включва мъж, чиято жена партньорка, независимо дали е съпруга или приятелка, прави секс с друг мъж, желаейки другия мъж над нейния съпруг или гадже.

2. Клизмафилия

Гръцкият термин, клизмафилия, се отнася до удоволствието, което някой изпитва, когато се облекчава, докато използва клизма. Той се наслаждава на чувството на налягане. За други това е чувството или знанието за почистване на червата. 

3. Чорапогащи

Ако някой има фетиш към чорапогащи това означава, че е привлечен от такъв, който ги носи или облича.

4. Бременност

Точно така звучи - някои хора се възбуждат от бременни. Има много популярни порносайтове, посветени на това - дори сайтове за запознанства, където мъже се свързват с бременни жени.

5. Камшици

Като се има предвид как масовите камшици са се превърнали в медийни изображения на измама и фетишизъм, това може да не е толкова изненадващо.
Този вид доминантна игра на сила и наказание, е наистина забавна, но може да стане болезнена много бързо, ако вие и вашият партньор първо не го обсъдите. 

6. Восък

Това включва капене на восък върху някого или капене на восък върху вас. От значение тук е използването на подходящи свещи. Ароматизираните, които имате около къщата си, вероятно няма да свършат работа и дори могат да изгорят вас или партньора ви. Изберете парафинови или соеви свещи, които бавно обединяват восък, докато изгарят и не се втвърдяват незабавно, когато се изсипят върху тялото - по този начин можете да се забавлявате, като премествате восъка, преди да се втвърди.

7. Робство

Робството е вид дейност, при която сдържате партньора си с неща като въже, незалепваща лента или маншети. Бондажът е упражнение на доверие преди всичко и може да се направи заради него - японското робство, по -специално, е естетически красиво и секси да се прави - или да се добави към други видове усещания, от полов акт до пляскане.
Трябва да се практикува с повишено внимание, тъй като всякакъв вид прекалено стегнато робство е не само неудобно, но може да причини трайно увреждане на нервите.

8. Възрастна игра

Възрастната игра е вид фетиш, който включва размяна на сила, казва д-р Джил Макдевит, сексолог в CalExotics .
В тази дейност партньорите ще играят роля и ще действат така, сякаш са на различна възраст от тази, на която всъщност са. 

9. Кирофилия

Кирофилия може да бъде известна и като ръчен фетиш. И тъй като всяка еротизация на определена част от тялото често се нарича парциализъм, quirofilia понякога се нарича парциализъм на ръцете.
Човек в кирофилия е особено привлечен от пръстите и ръцете. 
Quirofilia може да включва привличане към части на ръцете, маникюр или определени действия, извършвани от ръцете, от миене на чинии до ръкохватки. 

10. Фетишизъм на краката

Фетиш за крака означава, че сте сексуално възбудени от краката, наричани още парциализъм на краката. Хората с фетиши за крака може да бъдат привлечени да видят краката в определени обувки, като например високи токчета, те биха могли да се насладят на взаимодействие с краката, включително масажиране или смучене на пръсти, докато някои предпочитат разкрасяване на краката, като свеж педикюр или татуировка.

11. Сомнофилия

Сомнофилията, понякога наричана синдром на спящата красота, се определя като възбуда от човек, който привидно е заспал или в безсъзнание.
Този вид фетиш включва и размяна на сила, при която будният човек е в доминиращо положение. Въпреки това винаги трябва да се подхожда със съгласие, както и към всички сексуални изкривявания и фетиши.

12. Катоптронфилия

Очарованието от огледала, или по -конкретно, наблюдаването на себе си в сексуални ситуации е известно като katoptronphilia. Иначе казано, правите секс, мастурбирате или се целувате, докато се гледате в огледалото.

13. Чувствена игра

Играта на усещане определено може да включва гениталиите, но също така е обичайно да се ангажират части от тялото, които не смятаме за ерогенни зони като гърба.
В сензитивната игра има фокус върху тялото и многото преживявания, които можем да изпитаме, така че бичуването, масажът, температурната игра, включваща кубчета лед или свещи, които се топят при по-ниска температура, гъделичкането и другата извратена игра - могат да попаднат в категорията на сензитивност.

14. Електростимулация

Електростимулацията може да се счита за подмножество на играта на усещане. Това включва създаване на възбуда чрез усещане за токов удар. Играта на електричество използва играчки/устройства, които излъчват лек шок или понякога пулсиращ усет. Това е различно от вибрациите и може да се получи доста интензивно усещане.

15. Игра на сцена

Много сексуални изкривявания и фетиши могат да попаднат под чадъра на сценичната игра. Сцената е предварително планирана история, включваща роли, на които вие и вашият партньор ще се ангажирате по време на предварителната игра и/ или действителния секс.

16. Консенсуално воайорство

Хората наистина се радват да гледат как други хора правят секс.
Съгласуваното воайорство включва консенсусно наблюдение на други, събличащи се, правещи секс или участващи в други сексуални действия. Това не трябва да се бърка с шпионирането на хора без тяхното съгласие, което определено е неподходящо, да не говорим за незаконно.

17. Садизъм

Садизмът обикновено се определя като възбуда при мисълта за причиняване на болка, но не просто каквато и да е болка. Тук усещането за болка предизвиква прилив на ендорфини.

18. Автонепиофилия

Известен като парафилен инфантилизъм описва някой, който извлича сексуално удоволствие от това да се облича или да се държи като бебе. 

19. Лактофилия

Автоенпипохилите също могат да проявят голям интерес към бебешка бутилка, потенциално пълна с истинско кърма - и това също може да бъде фетиш.
Лактофилите са хора, които или искат да гледат жена, която кърми, или да консумират кърмата ù. 

20. Урофилия

Това са така наречените "златни душове", където човек изпитва удоволствие от това да уринира върху друг и по този начин да се възбужда. Кари Брадшоу от "Сексът и градът" имаше кратка връзка с такъв политик.

21. Макрофилия

Макрофилията - сексуално привличане към гиганти или гигантки. Особено възбуждащи ниши в рамките на този сексуален интерес включват: да бъде смачкан до гърдите на гигант, да бъде смачкан от гигант, да бъде доминиран от гигант или да бъде физически наранен от гигант. 
Въпреки че някои макрофили могат да бъдат привлечени от хора, които са само с няколко см. по-високи от тях, макрофилата наистина е свързана с въображението. Тя се основава повече на фантазията и използването на анимация, виртуална реалност, CGI порно и т.н., за да си представите и фантазирате, че сте уязвими, малки и безсилни срещу гигант.

22. Еметофилия

Въпреки че е изключително рядко, еметофилията - или привличането към повръщане - е реална. Това може да означава, че сте привлечени от собственото си или от чуждо повръщане, включително гледайки или само слушайки повръщането.

23. Зоофилия

Зоофилията разчита на емоционални инвестиции и често на идеята, че връзката човек-животно е взаимно любяща. Зоофилията е по-често срещана сред хората, които растат във ферми, и също така е по-често срещана сред хората, които имат проблеми със социалното взаимодействие.

24. Формикофилия

Формаликофилията включва възбуда, зависима от малки насекоми или същества, пълзящи по тялото, особено гениталната област, понякога хапещи или ужилващи в процеса.