Семейство Афлек на меден месец в Париж

  • Сподели:
Семейство Афлек на меден месец в Париж

След изненадващата си сватба в Лас Вегас, Дженифър Лопес и Бен Афлек отлетяха в най-романтичния град на света за медения си месец.

Младоженците кацнаха на летище Льо Бурже в Париж с частен самолет и се отправиха към вечерята в ресторант Le Matignon близо до Шанз-Елизе

На следващата сутрин влюбенана двойка отново беше забелязана - този път, разхождайки се из територията на Елисейския дворец. Джен изглеждаше чудесно в лятна визия - бяла рокля с колан и щампа на цветя, подходящи сандали и червена чанта Birkin. Тя носеше косата си в разрошен кок и запази естествения си блясък.

Съобщава се, че през следващите седмици Бен и Джен планират втора сватба в имението на актьора в Джорджия, където първоначално планираха да се оженят преди 20 години. Според People двойката възнамерява "да направи по-голямо парти, което да отпразнува със семейството и приятелите си".

Междувременно Джей Ло просто ще се наслаждава на младоженското си блаженство. "Откакто започнаха да излизат отново, Дженифър е много щастлива и с нетърпение очаква да остарее с Бен.", споделя близък източник.

Освен своя меден месец, Джен отбелязва и 53-ия си рожден ден в Париж.