Семейство Смит: "За нас бракът не е затвор"

  • Сподели:
Семейство Смит: "За нас бракът не е затвор"

Двамата се ожениха през 1997 г.

В скорошно интервю носителят на Оскар Уил Смит сподели, че той и съпругата му Джейда Пинкет-Смит не практикуват моногамията като част от брака си.

Смит отвори темата в интервю за корицата на списание GQ, споделяйки, че съпругата му никога не е била от хората, които вярват в конвенционалния брак. 
Самата Джейда е имала членове на семейството си, чиито отношения са били нетрадиционни, така че този моделът, който е възприела, за нея е бил напълно нормален.

''Имали сме безкрайни спорове за това кои отношения са съвършени, както и какъв е идеалният начин за взаимодействие като двойка?"

Смит продължи: ''Ние си дадохме доверие и свобода, с вярата, че всеки трябва да намери своя собствен път. Бракът за нас не може да бъде затвор. Не се опитвам да натрапя на никого нашия начин на живот, нито казвам, че е правилен. Но свободата, която сме си дали един на друг, и безусловната подкрепа, за мен са най-високото определение на любовта.''

Актьорът също призна, че в миналото е имал разни фантазии, свързани с колегата си Хали Бери.

''Може ли някой да ме вини, че съм женен за Джейда, но намирам Хали за красива? Това превръща ли ме в лош човек?''

Относно тези си мисли и чувства Уил е работил с дългогодишния треньор по интимност Михаела Бьом.

''В моето съзнание и спрямо християнското възпитание, което съм получил, мислите ми бяха грехове. Михаела ми помогна изключително много да се справя с този процес и да разбера, че мислите ми не ме правят кофти човек.''