Шест типа жени, които отблъскват мъжете

  • Сподели:
Шест типа жени, които отблъскват мъжете

Има женски черти, които отблъскват мъжете, нещо повече, след като мъжът ги открие в една жена - бяга като попарен от нея. Някои маниери и действия на жените са способни силно да отблъснат мъжете. Сега ще разгледаме какво кара мъжът да настръхне и да побегне като попарен.

1. Командирката -  Вечно командващата и доминираща жена, която се стреми на всяка цена да постигне своите желания, дори това да значи да прегази мъжът до нея. Тази жена се стреми да ограничи неговите контакти и напълно откача, когато го види да разговаря с друга жена.

Тя ръководи парада и дърпа юздите, нищо във връзката не се случва без нейното пълно одобрение. В тази ситуация мъжът до такава степен е контролиран, че изгубва своята лична свобода и няма желание да дава каквото и да било за подхранването на тази връзка, защото се чувства по скоро като личен иконом отколкото, като любим за своята партньорка.

2. Вечно говорещата – Тя разполага с огромен емоционален багаж, който не се притеснява да стовари върху своя партньор. Тя има проблеми, много проблеми, за които не спира да говори. Винаги се стреми да доминира в разговорите и за нея, от най-голяма важност остават нейните желания и претенции. Тя е свикнала всичко да се върти около нейната особа и чрез много, ама много мрънкане, да постига своите цели.

За нея не са от особено значение желанията и чувствата на партньора, защото тя стои над всичко и всички. Връзката се гради на взаимност и споделяне, и когато единия партньор е обладан от собствената си особа за сметка на другия, връзката не е цялостна и здрава. Мъжете не харесват подобен тип партньорки, тоест жени – кралици, които поставят своя егоизъм, пред целостта на отношенията и благото на връзката.

3. Извънземната – Тя е жена, паднала от друга далечна планета. Нейният свят е по-различен, изпълнен единствено с необикновени фантазии и мечти. Носеща детското в себе си, дори и на средна възраст, тя е загубила усещането си за реалност. Тази жена е ограничена в своя собствен свят и нейните мисли и разговори са насочени изцяло към него.

Мъжете се чувстват неудобно, когато срещу себе си имат човек, с който не могат да разменят и две нормални изречения. Човек, който лети в облаците и не знае точно какво се случва около него. За мъжът компанията на подобен тип жена е не само изнервяща, но и отегчителна. 

4. Флиртаджийката – За мъжете няма никакъв проблем да бъдат с подобен тип жени, но вътрешно в себе си те знаят къде точно е уловката и че жена, която не се притеснява да говори мръсотии и да остане без бельо още на първата среща, е жена която най-вероятно не подбира своите партньори и мъжът срещу нея е поредната риба на куката. Няма нищо лошо във флирта, стига той да не настоятелен и прекалено провокативен, и когато един мъж е излязъл с идеята да намери подходяща половинка, подобен тип жени го карат да се чувства не на място.

Всеки мъж е наясно, че проявата на подобно поведение е сигнал за бърз секс, както и че този сигнал ще бъде насочен отново, но към нова цел, независимо от това дали тя се е обвързала вече с него. Мъжете не харесват подобен тип жени, особено ако са излезли на лов за сериозен половинка.

5. Обичаща чашката – На този тип жени им е особено трудно да си намерят мъж, поради простата причина, че са поставили алкохола на преден план в живота си и всичко останало около тях е без особено значение.  Подобен тип жени никога не знаят кога да спрат. Винаги започват с мисълта, че просто ще си повдигнат малко настроението, но не знаят кога точно вече са станали за смях пред останалите. Този тип жени отблъсква голям процент от мъжете.

Мъжете се чувстват безпомощни, когато нямат контрол над ситуацията. Те знаят как да помогнат на свой близък приятел, когато е попаднал в подобна ситуация, но предпочитат да бъдат далече от жени, които често посягат към чашката.

6. Телефонистката – Жената, която е обсебена от своя телефон и с която човек трябва да си запише предварително час, в който просто ще може да я поздрави. Социално ангажирана да споделя с какво облекло е, какво консумира в момента, къде ще ходи на почивка, както и за развитието на връзките си.

За мъжете е изключително изнервящо да излязат с дама, която е насочила изцяло вниманието си върху своя телефон, с което напълно игнорира всичко случващо се около нея в този момент. Тя не само, че е обладана от новите технологии, но постепенно се е превърнала в зомби, за което най-важните неща в този свят са заместени от неуморното чатене и безбройни селфита.

Възприела е  телефона си като част от своето семейство, където и да отиде е длъжна да документира чрез социалните мрежи, нещо повече - придобила е достатъчно фотографски знания, че да направи огромна изложба на тема ''Моите селфита!'' С подобен тип жени мъжете се чувстват не на място, изолирани и изнервени от факта, че любимата им не успява да отдели време за тях самите, докато се е втренчила в екрана на своя телефон.