Шест трика да хлътне по теб

  • Сподели:
Шест трика да хлътне по теб

Когато си харесала мъж, но се чудиш как да действаш, за да му привлечеш вниманието - ще ти разкрием шест лесни трика, с които със сигурност ще хлътне по теб. Има шест неща, на които да заложиш, ако искаш да направиш силно впечатление на мъжът, от когото си силно привлечена.

1. Бъди себе си

Не само първото впечатление е важно, затова ако сте излизали няколко пъти и се стремиш да му покажеш най-добрата си страна или се правиш на нещо по различно от това, което си - няма да е печелившо за теб самата. Заложи на това да бъдеш възможно по-естествена, неподправена, а именно себе си.

2. Усмихвай се

Усмихвай се по-често. Мъжете харесват оптимистично настроени жени, които не са обременени от проблеми, такива които се радват на живота и на малките неща, които им предоставя той.

3. Опознай го

Стреми се да изслушваш мъжа срещу теб, задавай му въпроси, но слушай внимателно техните отговори. Мъжете харесват жени, които са с тях заради характера им, а не с други користни цели.

4. Запомнящ се парфюм

Едно от нещата, които силно привлича вниманието на всеки мъж, определено е парфюмът на жената. Ако искате да грабнете неговата внимание, заложете на нежен дълготраен аромат.

5. Стилно облекло

Не залагайте на предизвикателното облекло, защото това няма да е печеливша стратегия за вас – голям процент от мъжете смятат жените с по-оскъдно облекло за лесни плячки, което мигновено означава, че бързо ще премине неговия интерес към вас. За да не се случи това заложете на стилно облекло, което да подчертава вашите извивки, но не оскъдно и предизвикателно, ако искате да задържите интереса на този мъж за по дълго време.

6. Общи интереси

Направете така, че да намерите допирни точки с мъжа срещу вас, дали ще са общи – хоби, спорт или работа, е без значение, важното е да имате общи теми, които да ви свързват.