Шест женски черти, които привличат мъжете

  • Сподели:
Шест женски черти, които привличат мъжете

За жените е особено важно да бъдат харесвани и ухажвани от своя избраник, но това може да се постигне единствено, чрез избраната правилна стратегия. Характерът, както и стилът на една дама са от особено значение, ако тя желае да стъпче конкуренцията и да стигне до сърцето на своя любим.

Ще разгледаме някои женски черти, които мъжете намират за очарователни и секси, и които задължително искат да присъстват в поведението на своята избраница.

1. Стил - Класа 

Важно е стилът ѝ да е добре изпипан, да подчертава нейният силует и същевременно да успява да показва нужната класа. Когато жената може добре да съчетае своята прекрасна външност с избора на подходящи дрехи, спрямо фигурата и годините ѝ - резултатът  е повече от перфектен в мъжките очи.

Дори и повечето мъже да твърдят, че за тях не е от особено голямо значение външният вид на жената - това не е така, тъй като първото, което виждат, когато се запознаят с жена, е именно нейният външен вид и природни прелести.

Всичко, което е добре съчетано и не изглежда пренатоварено от към детайли и аксесоари, изглежда добре в мъжките очи. Голям процент от мъжете предпочитат дамата  до тях да не изглежда изкуствено, а да залага на неповторимо естествено излъчване.

2. Усмивка – Настроение

Усмивката е начин да покажем своята нагласа към живота – бодрият дух, оптимистичния поглед и настроение. Мъжете предпочитат до себе си да имат жена, която притежава чувство за хумор, а не такава, която да се усмихва веднъж годишно.

За силния пол женската усмивка е важен фактор, който показва характера на жената и това как тя гледа на бъдещето и живота. За мъжа е важно до себе си да има дама, която може да  носи на майтап, с която може да се забавлява и разбира се, взаимно да правят денят си по-прекрасен и забавен.

3. Искреност - Честност 

Никой не харесва хората, които нямат смелостта да казват истината. Мъжете ненавиждат жени, които не са откровени с тях, които по един или друг начин ги манипулират и лъжат. Способността на жената да бъде честна със своя партньор е важно качеството, което мъжете търсят в бъдещата си избраница.

4. Приключенско настроение – Желание да експериментира

Мъжете си падат по жени, които не спазват правилата, достатъчно интелигентни са, за да имат собствено мнение за нещата, което не е нужно да съвпада с това на другите хора. Жените, които не се страхуват да експериментират, силно привличат мъжкия пол, защото мъжете са наясно, че с такава жена до себе си, няма как да попаднат в скучния коловоз на еднообразните отношения.

Тази жена е пламенна, иновативна и кипи от адреналин. Само с поглед е способна да предаде своето положително настроение и на своя партньор. Мъжете си падат по жени, които притежават приключенски дух и не се страхуват да експериментират - в леглото, кухнята, обзавеждането и местата за почивка.

Те са готови на мига да се впуснат в поредното приключение, което би им поднесло нови изживявания, спомени и емоции. Кой мъж не би харесал енергична и позитивна дама, която обича да се забавлява истински и която може да се наслаждава на всеки миг даден ѝ от живота.

5. Отдаденост - Отговорност

Мъжете харесват жени, които са наясно със своите чувства. За мъжете е важно тяхната партньорка да може да намери нужното време за тази връзка, да не се налага непрекъснато да я догонват и да си записват часове в нейния пълен график със задължения, защото както жените, така и мъжете, от време на време имат нужда от глътка романтика, нежност и любов.

6. Страст – Сексапил

Пламенната жена е значително по-привлекателната в мъжките очи. За един мъж е важно жената да е страстна, да има желание за близост и да може сама да си я поиска, когато е в настроение. Мъжете се отегчават бързо от жени, на които трудно можеш да разкодираш желанията.

Женският сексапил не е нещо пошло, напротив когато една жена умее правилно да почертае своите достойнства и извивки, в мъжките очи тя изглежда повече от зашеметяващо. Женските извивки изглеждат красиво за всеки мъж, стига да не са почертани от миниатюрни дрехи или лъскави дрънкалки.