Spice Girls празнуват 25 г от хита Wannabe

  • Сподели:
Spice Girls празнуват 25 г от хита Wannabe

“Приятелството никога не свършва“ - това пеят момичета от Spice Girls в дебютното си парче Wannabe, което тази година навърши 25 години от издаването си.

Красавиците, които се превърнаха в абсолютен хит и бяха пример за подражание на всички малки момичета в края на 90-те, които искаха да си имат момичешка банда, отбелязаха повода в личните си профили в социалните мрежи.

„Zigazigahhhhhh. Чувствам се много емоционално. Какви емоционални 25 години. Благодаря на нашите прекрасни фенове, че дадоха възможност на 5 момичета да сбъднат мечтата си, да обичат песните, които написахме, да копират танците ни и да обгръщат нашата индивидуалност“, написа русокосата Ема Бънтън и допълни, че това е най-яката момичешка банда, тагвайки останалите изпълнителки в „Инстаграм“.

Мел Си също се впусна в мисли и написа: „25 години! Можете ли да повярвате?!“. Тя продължи: „Благодарение на нашите страхотни фенове тази песен пое на едно невероятно пътуване“, отдавайки се на спомени от времето на снимките на видеоклипа. Мел Си завърши обръщението си, честитейки рождения ден на Wannabe и мечтаейки: „Нямам търпение отново да правим Zig a zig ahh“.

Огнената Гери Халиуел също си спомни за времето със Spice Girls. „Уоу. Песента, която промени животите на 5 момичета от Великобритания“, написа Гери и си публикува сантиментален кадър с колежките. Певицата разкри и че е купила по един златен пръстен на останалите момичета като символ на тяхното приятелство. „Горда съм от всичко, което сме постигнали заедно, момичета. Голямо благодаря на нашите страхотни фенове от целия свят за подкрепата и лоялността. С любов, Джинджър“.

Виктория Бекъм, известна като Пош Спайс, също се включи в поздравленията. „Не мога да повярвам, че минаха 25 години, откакто направихме Wannabe. Тази песен промени всичко“.

Екзотичната Мел Би също си спомни за времето, когато момичешката група буквално пренаписа историята на музиката. „Ние сме благословени да сме Spice Girls, но за нас е чест да имаме най-яките фенове в целия свят. Нямаше да бъдем там, където сме, без вас. Не бих могла да ви благодаря достатъчно за цялата любов, която сте ни давали през годините“.