Срещнах те, за да срещна себе си

  • Сподели:
Срещнах те, за да срещна себе си

Срещнахме се преди почти една година "случайно" и оттогава не спирам да си задавам въпроса защо те срещнах, защо дойде в живота ми? От много време насам не вярвам, че случайности съществуват и вярвам в това, че всяко нещо идва с някаква причина.

Много време си задавах въпроси, но те нямаха отговор, докато не се погледнах в огледалото един ден и видях нещо. Видях нещо различно, видях себе си. В този момент дойде и отговорът на въпроса ми защо те срещнах отново, а той е - срещнах те, за да срещна себе си. Ти беше моето Огледало. Срещнах те, за да срещна страховете и дяволите си. Просто ме е било страх да го проумея.

Бях чувал че душата е огледало, отражение, но не го разбирах досега. До момента, в който моята душа не се отрази в твоята. Трябваше ми време да го осъзная, но както казват хората на всяко нещо му идва времето. Мислех си, че имам въпроси към теб, но всъщност съм имал въпроси към себе си.

Миналата година бях изключително объркан и изплашен. Не намирах път. Бях спрял на едно място и не разбирах какво се случва, но дойде времето, в което разбрах. Това е бил моментът, в който трябва да се изправя пред страховете си и пред самия себе си. Битката беше епична и продължава да е такава, но нали заради това сме живи.

Благодаря ти, че беше моето огледало и ми позволи да видя това, което търсех. Благодаря ти, че ми показа пътя към мен самия. Ти не беше само огледало, беше и опора, беше и лъч светлина. Бях толкова объркан и уплашен, че не осъзнавах какво се случва и какво правя. Радвам се, че най-накрая дойде моментът на осъзнаване и борба със страховете ми. И се радвам, че точно ти беше огледалото, което ми показа пътя!