Световното първенство по плажен футбол по БНТ 3

  • Сподели:
Световното първенство по плажен футбол по БНТ 3

След безусловното събитие на годината във футболен аспект - ЕВРО 2020, сега е време за още отигравния и вдъхновяващи изпълнения с топка в крака.

Българската национална телевизия продължава да показва най-атрактивните футболни събития през настоящата 2021 г. В последния уикенд на август БНТ 3 ще отведе зрителите в Москва.

Световното първенство по плажен футбол в руската столица обещава да бъде изключително зрелищно. Обществената телевизия ще излъчи на живо всички четвъртфинали - двата полуфинала, мача за третото място и големия финал. В първенството ще се присъединят общо 16 държави, част от които зрителите ще видят: магията на бразилците, вдъхновението на португалците, целеустремеността на руснаците и чарът, идващ директно от Тихия океан - непредвидимите представители на Таити.

Първите преки предавания са в четвъртък - 26 август, когато ще се състоят всички четвъртфинали. В събота е време за последното препятствие преди битката за първото място - двете полуфинални срещи. Неделният ден принадлежи на последните битки - на 29 август от 18:00 ч. е срещата за трето място, а час и половина по-късно е първият сигнал за финалния мач.

Коментатори на събитието ще са Бюлент Мюмюнов и Мартин Гошев.