Талула Уилис: ''Наказвах се, че не приличам на майка си''

  • Сподели:
Талула Уилис: ''Наказвах се, че не приличам на майка си''

Най-малката от трите дъщери на Брус Уилис и Деми Мур - Талула Уилис, беше много откровена през последните години за битката си с телесната дисморфия.
Телесната дисморфия е психологическо състояние, включващо натрапчиви мисли за предполагаеми несъвършенства във физическия облик на индивида. Фиксация върху собствените недостатъци, непозволяващи съсредоточаване върху нещо друго.

27-годишната Талула разказа за това, че през цялото си детство се е възмущавала, когато ù съобщавали, че прилича повече на баща си, отколкото на своята майка. 
„Наказвах се, че не приличам на майка си, след като ми казваха, че едва ли не съм близнак на баща ми. Възмутих се от приликата, тъй като вярвах, че изцяло моето „мъжко" лице е единствената причина за моята немилост."

Талула Уилис вярва, че преди някой да се заема с оправянето на външния си вид, е хубаво да успокои раните в душата си и да се погрижи първо за тях:
„Имайте предвид специалните и впечатляващи умове около вас и техния достъп до социалните медии и потенциално задействащите се образи или показателите, че свръхфокусирането върху външния им вид е по-дълбоко от това просто да искате да се чувствате добре в собствената си кожа", обясни Уилис.

Талула е защитник на психичното здраве, тъй като е водила собствени борби със зависимостта и хранителните разстройства. Тя също е дизайнер и стартира своята марка Wyllis през февруари. В момента е сгодена за своя приятел, начинаещия режисьор Дилън Бъс.