Тест с жаби, показващ пътя към богатството

  • Сподели:
Тест с жаби, показващ пътя към богатството

Жабата на богатството е символ в Древен Китай, който дарява нейния притежател с богатство, мъдрост и дълголетие. Пред вас са 16 жаби, изберете си една и разберете какъв е потенциалният ви източник на богатство:

1. Източникът на вашето богатство е професия, свързана с публичност, реклама, слава. За вас е важно да се грижите за външния вид, за добрия вкус. Трябва да бъдете ефективни и идеите ви ще са ефективни. Напълно възможно е вашето призвание да е журналистиката, салон за красота, модният бизнес, продажбата на бижута и маркови продукти. Не е изключена и творческа кариера на певец или актьор.

2. Вашият източник на богатство сте вие самите. Вашите идеи, размисли, логика. Способни сте да измислите нова схема или качествено да реконструирате старата. Умът ви е рационален, а успешните ви сфери на дейност са финанси, право, наука. Умеете да мислите широко и свободно. Не се колебайте да се вслушвате във вътрешния си глас.

3. Вашият източник на богатство е вярата. Искрена, дълбока и силна. Това е най-важното в живота ви. И не е задължително да е религия. Може да вярвате в своите мечти, своите сили, в това, което правите, а също и в хората около вас. И трябва да дарявате тази светла вяра на другите, да я споделяте по-често. Подхожда ви работа, която да помага на хората: учител, лекар, свещеник.

4. Вашият източник на богатство е работата в екип, в кръг от единомишленици. Можете да работите и в офис, и вкъщи или да имате собствен бизнес. Но във всеки случай за вас е важно да бъдете близо до хора, които ви подхождат по дух: роднини, приятели от детството, съпруг(а), надежден партньор. С една дума, някой, който винаги подкрепя вас и вашите идеи, помага ви в случай на трудности.

5. Вашият източник на богатство е абсолютно всичко, свързано с домашния уют. Вашето хоби е готвенето на различни манджи, кухненските уреди и тяхната поправка, градинарството, създаването на уют. Можете да бъдете собственик на симпатично магазинче или кафе, да се занимавате с текстилна промишленост, растения и градинарски инвентар. А можете в домашния комфорт на жилището си да се отдадете на семейството и децата.

6. Вашият източник на богатство е активността, действието и движението напред. Девизът ви е: „Животът е действие!“. Професията ви задължително трябва да бъде свързана с пътуване и пътешествия. Също е важно да отделяте време за спорт. Ако работата ви не е свързана със спорт, си изберете подобно хоби. И душата няма да остарява. Движете се!

7. Главният източник на богатство е алчността, желанието. Тази дума не е задължително да се свързва с користолюбие, с личен интерес. Например, има алчност за живот, за щастието и удоволствието, което то носи. Ще бъдете като „риба във вода“ в сферата на развлеченията или в ресторантьорския бизнес. Очаквате от живота чувствени удоволствия и се стремите да доставяте наслада не само на ума, но и на тялото. И още едно условие – задължително трябва да обичате своята работа.

8. Всички видове шоу, фестивали – са източник на богатството ви. Можете да станете аниматор на детски партита, фотограф, шоумен, музикант. Важното е във вашата професия да има ярки цветове, защото сивата монотонна рутина определено не е за хора като вас.

9. Източникът на богатство за вас са чувствата, способността към емпатия, разбирането на другите. Вие можете да бъдете добър психолог, въпреки че в този случай може да ви попречи излишната емоционалност. Стремете се към хармония. Идеална за вас е творческата работа, като никой друг умеете да изразявате своите чувства. Милосърдни сте и винаги пълни със съчувствие към тези, за които животът е тежък.

10. Вашият източник на богатство е строгата доброта. В живота се стремите да „причинявате“ добро. Вероятно сте строги и придирчиви към хората, въпреки това под привидната суровост се крие топла душа. Вашето добро винаги върви с юмруци. Призвани сте за работа в полицията или в армията. И във всяка сфера, в която е нужна критика. Но не забравяйте, че критиката трябва да е градивна.

11. Източникът на вашето богатство е бизнесът. Особено ако е свързан със строителството. Нужно ви е постоянно да създавате нещо ново, което да служи на хората за дълго. Вие сте сериозен и отговорен човек, който умее да бъде самокритичен и да извлича урок от собствените грешки. Добър наставник сте и учител за по-младите, които тепърва поемат по своя път.

12. Основният източник на вашето богатство е всичко свързано с металите и скоростта. Например автомобилната промишленост и всичко, което е свързано с влакове или самолети. Като модерен човек за вас е важна скоростта. а също така надеждността и качеството. Понякога ви се струва, че сте изтощени от надпреварата и нямате време да живеете. В такива моменти ви е нужна почивка.

13. Вашият източник на богатство е да дарявате топлота, радост. На себе си и околните. Важно е да не се тревожите за дреболии, защото винаги на тяхно място идват нови. Задачата ви е да раждате идеи, да излизате от рамката, да създавате основи. И ако в началото не всичко ще е идеално скроено, то в един момент всички ще се убедят в размаха на вашите идеи. Могат да ви смятат за груб човек, но в действителност вие желаете на всички само доброто.

14. Източникът на вашето богатство е чувството за хумор. Може да го демонстрирате блестящо във всяка област. В много сфери сте просто незаменими. Остроумието ви помага не само да намирате истински приятели, но и да сте двигател във вашата кариера. Главното условие е шегите ви да не бъдат зли.

15. Източникът на богатство за вас е всяка професия, имаща отношение към чистотата, дори в някаква степен към стерилността. С успех бихте имали кариера на лекар или учен. В живота също трябва да държите своите мисли чисти, да бъдете морален човек с неопетнена съвест. Именно на вас никога няма да ви хрумне да извършите нещо подло. Всичко това би се отразило на самия вас.

16. Източникът на вашето богатство е отвъд моретата, в далечна страна. Между другото, в живота ви морето винаги ще играе важна роля. Ето защо най-добре е работата или хобито ви да бъде свързано с вода. Но не е задължително да ставате рибар или водопроводчик. Може просто да вземете уроци по гмуркане или да си купите аквариум и да медитирате, гледайки красиви плуващи рибки, грижейки се за тях.

Източник: webmiastoto.com