Ти имаше цели, които постигна!

  • Сподели:
Ти имаше цели, които постигна!

Вече не е модерно да градиш семейство, а кариера. Любовта може да почака. Няма да си цял живот на 20 години, хубава и неуморна. Сега му е времето да се трудиш. Да печелиш много пари, които да харчиш после за ненужни вещи и да си мислиш, че имаш всичко.

И време имаш. Все пак още не си станала на 30 години! А и нали казват, че трудът краси човека. Още няколко години усилена работа, някое друго изкачено кариерно стъпало - и си готова за семейство, а и сега всички раждат след 35 години...

Добре, че гради кариера, та сега да имаш пари за ин витро. Трудно се прави дете на 42 години. Казват, че е от стреса и изразходените нерви. Глупости!

Мони е вече на 5 години, а ти празнуваш 55-ия си рожден ден. И двамата сладко похапвате торта, въпреки че ветеринарят каза да не му даваш.

Мони е кокер шпаньолът ти. Така де, кому са нужни деца, само пищят, лигавят се и постоянно искат разни неща. А и мъжът ти те заряза, уж под претекст, че много отлага тава с детето, а накрая така и не се получи. Но и дете да имаше, той пак щеше да си намери причина да те остави.

Така поне успя 100% да се отдадеш на работата си. Е, вярно, като чукна 45 и те освободиха, но защото мислеха за твоето здраве. Вече не беше в добра кондиция - разширени вени, тремор на ръцете, посивяла кожа, торбички под очите, лесна умора и нервност, а и изглеждаш по-възрастна.

Сега поне имаш свободно време... за Мони , да ходиш по лекари, тъй като състоянието ти съвсем се влоши.

Родителите ти отдавна си отидоха, бившият си има ново семейство, от работа така и не ти оставаше време за приятелите. Но кому са нужни. Ти имаше цели, които постигна!

А сега имаш Мони ... и рецептурни книжки!

Снимка: wall.alphacoders.com