В кой град живеят най-добре зодиите

  • Сподели:
В кой град живеят най-добре зодиите

Овен – Берлин (Германия)

Определено на Овните би им допаднал град, в който всичко е така подредено като под конец. Овенът обича спокойствието, както подредените чисти улици и булеварди, просто всичко да му е като на картичка. Точно за това Берлин е един добър град за живеене, както и за избягване от излишните нерви и стрес, които определено придружават почти винаги Овена. Там определено той ще успее да изчисти съзнанието си от излишните нерви и напрегнатост, които затормозяват ежедневието му и ще се почувства като в свои води. Берлин би предложил един доста добър стандарт, както и точен план за действията на Овена.

Телец – Париж (Франция)

Красотата на Айфеловата кула със сигурност би пречупила песимизма на Телеца и той би прогледнал по различен и позитивен начин на живота. Със сигурност това е едно от местата, които би предложило на Телеца усамотението, спокойствието и приятните мигове, за които копнее през целия си живот. Красотата на Париж би променила коренно възгледите на Телеца и той би се почувствал у дома си.

Близнаци – Рим (Италия)

Определено Италия би допаднала на Близнака, който обича предизвикателствата, тръпката и новото. Близнакът би се почувствал изцяло свободен в действията и мислите си в един прекрасен град като Рим и държава, в която на почит са любовта, пастата, пицата и виното. Е, какво по–прекрасно нещо може да си пожелае Близнакът – това за него би било като сбъдната мечта.

Рак – Виена (Австрия)

Чудесно място, което би обогатило изключително много фантазията, която притежава Ракът. Какво по-прекрасно място от Виена за богатото въображение и нестихващите мечти, които са неизменна част от живота на Раците. Виена е едно прекрасно, подредено и прелестно красиво кътче от света, което би заредило въображението на Рака и би го изпълнило с много положителни емоции, от които определено се нуждае вечно размишляващия и угрижен в проблемите си Рак.

Лъв –  Ню Йорк (САЩ)

За тази Зодия определено най–подходящият град за живеене е Ню Йорк - силно развит и глобален град, в който се разкриват огромни възможности за развитие на властния и непрекъснато търсещ нови поприща и изживявания Лъв. Лъвът е социална личност, която непрекъснато търси контакт с другите, обича да общува и да обменя опит и какво по-добро място от град с неизчерпаеми възможности за създаване на нови връзки и професионално развитие.

Дева – Сейнт Андрюс (Шотландия)

Определено ще е по вкуса на така подредената и педантична Дева. Това е едно приказно красиво кътче от прекрасната Шотландия. Там Девата би усетила спокойствието, уюта и красотата на природата, би се заредила с оптимизъм само от красивите гледки, които предлага това градче. Девата определено не обича толкова шума, забързаното ежедневие и големите социални събирания, всичко това я отегчава и я кара да не се чувства в свои води, точно за това най–подходящото място за живеене на тази зодия е едно красиво, добре подредено и чисто градче като Сейнт Андрюс.

Везни – Лондон (Англия)

Справедливите дипломатични и интелигентни Везни определено харесват комфорта и биха се чувствали добре в град като Лондон, където всичко е добре устроено, красиво и най–вече спокойно място за размисли и мечти. Везните биха се чувствали добре на място, където има баланс във всичко.

Скорпион – Венеция (Италия)

И Скорпионът, като Близнака, харесва красивите места, храната и забавленията, а какво по-подходящо място от Италия. Там Скорпионът ще може да си флиртува без ограничения, да контактува с много оптимистични и влюбчиви натури – просто истински рай за Скорпиона. Прекрасната паста и вкусната пица определено биха омагьосали Скорпиона, въпреки че той не е чак толкова голям чревоугодник като Близнака – би се насладил на всичко това със сърцето си.

Стрелец – Рио де Жанейро (Бразилия )

Това наистина би било едно чудесно място за палавия и вечно търсещ нови усещания Стрелец. Там би усетил с големи шепи от сладостите, които предлага животът. Стрелецът определено би плакнал очи на най–пищната веселба в света, а именно Карнавалът в Рио де Жанейро. Това място е по вкуса на вечно търсещия емоции и силни усещания Стрелец.

Козирог – Барселона (Испания)

Едно чудесно място за Козирозите, които обичат футбола, а за тези, които не са му особени почитатели, биха могли да разпускат на прекрасните и слънчеви плажове или да разпуснат на ирландските пъбове, коктейлни барове и да пробват от авангардната им кухня. В Барселона Козирогът би се освободил от излишните нерви и би намерил много варианти за развлечение и релаксация.

Водолей – Сидни (Австралия)

За така спокойния и вечно мечтаещ Водолей, прекрасно място за живеене е там, където може да се наслади на природата и на животните, а какво по-подходящо място от Австралия. Там той може просто да бъде себе си, като прави нещата, които са му на сърце и по-скоро хората около него не биха разбрали и би имал пълната свобода да мечтае, фантазира и да изпробва нови емоции.

Риби – Лас Вегас (САЩ)

И какво по-хубаво за Рибите от това да живеят в града на забавлението. Определено добре би им се отразило да излязат от черупката си и да намерят нови и интересни неща, което със сигурност могат да го постигнат в Лас Вегас. Това определено е градът на греха и денонощните забавления и единственото място, което би помогнало на Рибите да се отърват от своята притеснителност, изолираност и тревожност и да погледнат с едни по–розови очила на живота, защото той е прекрасен.