Вин Дизел празнува 55-ия си рожден ден заедно с Хелън Мирън в Рим

  • Сподели:
Вин Дизел празнува 55-ия си рожден ден заедно с Хелън Мирън в Рим

Звездата от "Бързи и яростни" Вин Дизел отпразнува 55-ия си рожден ден в Рим, на вечеря със скъп приятел и гост: Хелън Мирън.

Двамата актьори бяха забелязани в италианския ресторант, отличен със звезда Мишлен ''Antica Pesa'' -  като към тях се присъедини един от продуцентите на текущия им филм "Fast X".

Хелън и Вин се настанили в градината на ресторанта и отпивали червено вино, което плавно преминало към просеко. Актьорите си поръчали италиански класики като cacio e pepe и пушена патица, а Дизел бил изненадан от шеф готвачите в кухнята с любимата си торта от пандишпан Виктория.

Изглежда тяхното приятелство е станало още по-хубаво, а връзката помежду им по-здрава, защото прекарали времето си приятно.

Докато на Дизел пеели песента ''Happy Birthday'', той променил текста на ''Честит рожден ден, скъпа Хелън'', тъй като нейният рожден ден е на 26 юли, днес, и любимката ни става на 77 години.

Хелън наскоро призна, че е помолила Вин да получи роля в един от неговите филми.

''Видях го на парти и безсрамно отидох да представя себе си с молбата да ме включи в един от филмите си.''

Мирън със сигурност е много щастлива, че е част от семейството на ''Бързи и яростни''. Тя също бе забелязана да докосва нежно лицето на Дизел на снимачната площадка на предстоящия им екшън епос.

"Кое прави Хелън Мирън толкова красива ли? Ще ви кажа", сподели Дизел, щом научи, че тя е обявена за звезда на корицата на PEOPLE's Beautiful Issue. ''Тя притежава харизма, която е вечна. Тя изглежда убийствено добре. Тя има весел дух. Но мисля, че най-привлекателното в Хелън Мирън е начинът, по който те кара да се чувстваш. Тя винаги те кара да се чувстваш оценен и обичан. И за това ще я обичам завинаги."