Всички отличителни черти на зодия стрелец

  • Сподели:
Всички отличителни черти на зодия стрелец

Зодия Стрелец е пряко свързана с интелигентността и успеха във всяка сфера на живота, защото съдбата обича представителите на тази зодия. Това е зодията, която е изключително любопитна и се интересува от всичко. Представителите на тази зодия притежават много дарби. Те са добри слушатели, интересни личности и безкрайно много обичат приключенията и адреналина.

Мечтите на Стрелеца са свързани с приключения, флиртуване, спортуване и с нови възможности. Стрелците са многопластови и интересни хора, с които човек без проблем може да общува, да се посмее, но и да разговаря на сериозни теми.

Тази зодия е изключително щедра и за нея финансите не са най-важното нещо на света, защото без проблем може да изкара пари, както и без проблем със скоростта на светлината да ги вложи в някоя безразсъдна покупка.

Стрелецът е положителна натура, която не разполага в запаса си с отрицателни мисли. Той е толкова оптимистичен, че дори и Земята да се разтвори, ще намери нещо положително в това.

Тази зодия има огромно сърце и е изключително състрадателна и готова винаги да се отзове при нужда от помощ. Стрелецът е прекрасен приятел, на когото може истински да се разчита и никога няма да предаде верните си другари, даже нещо повече, ако се наложи той ще застане под ножа, за да ги опази. С приятел Стрелец просто няма как да изпитате скука, винаги ще ви каже нещо положително и весело, с което да повдигне духа ви.

Представителите на тази зодия определено са големи почитатели на силните усещания и безкрайните приключения. Стрелецът е емоционален, див и зареден с много енергия, която на моменти не знае как правилно да вложи в нещо положително за самия него. Стрелецът е от типа хора, който до такава степен обича адреналина, че е способен да се метне от най-високия връх в света, само и само да го почувства. Изключително хазартна натура, за която еднообразието е просто противопоказно.

Най-големият страх за тази зодия е, че някой може да й отнеме свободата, точно това е и една от причините, поради които Стрелецът много трудно се отдава на сериозни взаимоотношения, но когато това се случи и истински обича партньора си, той се превръща в един изключително отдаден партньор, а след време и в грижовен родител.

Стрелецът е положителен, активен и изключително харизматичен. Трудно човек би устоял на чара и магнетизма, който притежава тази зодия.

Стрелецът не познава думите злоба, интригантство, отмъстителност и коварство, за него те са чужди. Ако не е способен да помогне на някой, няма и да му пречи. До такава степен е жалостив, че би се трогнал от всеки човек или животинка, които види, че имат нужда от помощ - няма да се замисли като дори е способен да им предостави последните си финанси, за да ги накара да се почувстват малко по-добре, защото сърцето му е изключително голямо и отворено за всички.

Представителите на тази зодия притежават огромен талант в начина си на общуване, знаят кога да подходят с търпение и разбиране към събеседника си и кога да бъдат по настоятелни.

Стрелецът става изключително амбициозен и съсредоточен, когато силно желае да постигне нещо – поставя си го за главна цел и дава и невъзможното, за да го постигне. Изключително интелигентен и ерудиран и подходът му е перфектно точен според ситуацията, както и добрата му преценка за хората.

Когато създаде семейство, тази зодия има склонността да се трансформира и от личност, която на преден план е поставяла забавленията, се превръща в отговорен човек, за когото семейството става на първо място, нещо повече - те се превръщат в най-скъпото и ценното в живота му.

Желанията на Стрелеца са свързани с приключения, пътувания, нови усещания и красиви емоции.