За какво помага хипнозата?

  • Сподели:
За какво помага хипнозата?

Хипнозата е едно умело водене на въображението към вълшебно магично място, където се чувстваш добре, някак различно, някак странно. Място, което лекува.

По време на транса може да се появи споменът за такова любимо твое място, където си стъпвал, където си бил – виждал си красиви гледки, чувал си прекрасни звуци, помирисвал си любими миризми, чувствал си се спокоен и щастлив. Място, което днес, по странен начин, те освобождава от излишни навици, излишни желания, излишни мисли… Едно енергетично място, където всичко е възможно, където можеш да изживееш контраста между това, което си сега и това, което искаш да бъдеш.

По време на хипноза ти имаш свои мисли, умът блуждае, скача, но и се успива. Съзнанието се успива. И точно тогава същото това съзнание се отваря за всяка възможност, която се случва. Слушаш глас, който не просто говори, а който те води; ти го следваш и всичко друго е... фон – фон, който нито пречи, нито помага, а може би помага… Умът става все по-тесен, тялото – все по-тежко и отпуснато и тогава всичко, което идва към теб, приемаш, допускаш в себе си цялото.

Хипнозата е сугестия в будно състояние. Тя внушава всичко онова, от което човек има нужда – лекота, щастие, радост, увереност, загуба на излишни настроения, мисли и желания, урегулиране на процесите в тялото, метаболизма, грижи се за теб. И странно как – тялото се превръща в лаборатория за енергия, за дейност, за спорт, за забавления, за живот! Чувстваш себе си добре, уверено, спокойно.

Хипнозата се случва с лекота. Позволяваш си да се отпуснеш, да навлезеш в транса. Чрез нея откриваш нещо, което може да се превърне в знание. Свързваш се с подсъзнанието си. А там се съдържат отговорите на всичките ти въпроси. Хипнозата е присъствие, будност, отваряне. Въображението може да създаде много неща. То е огромна сила. То създава сън толкова реален, колкото е възможно. И можеш да живееш във въображението и да усещаш, че нещо се случва наистина! То не знае граници.

Един добър начин на приложение на Хипнозата е за намаляване на килограмите. Ако имаш нужда – заповядай на Курс "Отслабване чрез Хипноза в група".