Запомнете наизуст този текст и го казвайте като молитва всяка сутрин

  • Сподели:
Запомнете наизуст този текст и го казвайте като молитва всяка сутрин

При депресия, невроза или стрес казвайте тази модерна мантра всеки ден. Всяка сутрин се настройвайте положително с тези няколко много красиви и истински изречения. По този начин ще се успокоите. А онези, които не могат или не са в състояние да медитират, по този начин ще се самонастройват вътрешно.

За хората, които имат различни и по-леки емоционални проблеми, тези думи ще им въздействат по един различен и благоприятен начин.

Да започваме!

Какво е щастието за вас? Вкусни храни, пътувания или здрави близки? Щастието е добро настроение, положителна перспектива, липса на опит, безпокойство и стрес. Щастието е здраве! Как можем да се научим да бъдем щастливи? Ако искате да промените живота си, трябва да вземете твърдо решение за тази промяна.

Ако мечтаете да усетите онова спокойствие, което сте чувствали само по време на детството си, ако стресът ви е в повече, а нервното напрежение ви изпълва от върха на главата та чак до петите – тази статия е за вас.

Ако хроничната умора ви кара да се чувствате като жив мъртвец, научете тези думи и ги казвайте като молитва всяка сутрин.

Ако просто искате да се пренастроите на различна, но по-благоприятна вълна за вас, продължете да четете.

Най-добрата мотивация и най-добрият начин за самонастройка

Подготвихме за вас прост и безценен текст, който трябва да се чете или казва всяка сутрин, докато се гледате в огледалото! След като започнете да приемате себе си такъв, какъвто сте, ще се почувствате облекчение и ще започнете да творите в живота си като истински щастлив човек.

Ще придобиете дългоочаквано доверие в себе си и силата ви, ще престанете да се безпокоите и ще бъдете по-малко раздразнителни. Живейте съзнателно и с благодарност всеки момент от живота и Вселената ще ви се отблагодари с нещо хубаво и специално!

И така…

"Събудих се и осъзнах, че днес ще бъде най-добрият ден в живота ми! И след като се отървах от всички съмнения, реших да превърна този ден в празник.

Днес реших, че ще благодаря на себе си за това, колко невероятен е животът ми – за всички мои победи и постижения, вдъхновение и благословени моменти и, разбира се, за всички трудности, през които преминах. В края на краищата те ме направиха по-силен.

И днес ще крача с високо вдигната глава и щастливо сърце. Ще бъда благодарен за всички прости неща, които ме заобикалят: за сутрешната роса, за слънцето, облаците, дърветата, цветята…

Днес ще бъда най-внимателният човек в света. Днес ще споделя радостта си с хората около мен. Ще благодаря на себе си за всяка една усмивка, която получа като отговор.

Ще направя нещо необичайно и добро за напълно непознат човек. И ще кажа най-искрения комплимент на някой, който по една или друга причина е тъжен. Ще кажа на детето, че е много специален човек. И този, единственият, когото обичам, ще разбере колко го обичам и какво значи тази любов за мен.

Днес ще спра да се притеснявам за това, което аз нямам, и ще благодаря на Вселената за всички всички случайни радости, които ми е дала. Знам и помня, че безпокойството е само загуба на ценно време. Вярата ми в собствената ми сила и провидение ще ме накара да стигна по-бързо до целта.

И тази вечер, преди да си легна, определено ще изляза и ще погледна нагоре – към безкрайното небе, напръскано с милиарди звезди.

През нощта, поставяйки главата си на възглавницата, ще бъда благодарен на света за този най-добър ден от живота ми . И ще заспя като едно щастливо дете, което с нетърпение очаква да стане утре."

Ненапразно е казано, че Бог дава на онзи, който става рано.

Създайте си навик да ставате половин час по-рано, за да може спокойно и с вяра да произнесете тези лековити думи.

Всеки от нас изгражда със свои ръце света около себе си. какъв ще бъде той? Това зависи изцяло от нас.

Бъдете щастливи!

Източник: heavystuff.net / Превод: lekuva.net