Защо актьорът Оуен Уилсън никога не е виждал дъщеря си

  • Сподели:
Защо актьорът Оуен Уилсън никога не е виждал дъщеря си

Доста шокиращо, нали? И за мен самата в първия момент беше неприятна изненада да узная тази новина.

Един от актьорите, които някога са имали симпатиите ми, рязко изчезна от личната ми класация с тази си проява, донасяйки разочарование.

Не е ли иронично, че сме гледали именно Оуен Уилсън да се превъплъщава в образа на баща, в едни от най-добрите си роли, като например любящия татко Нейт Пулман от филма ''Чудо'' или героя му Джон от трогателната семейна история ''Марли и аз'', а в действителност да знаем, че 53-годишният Уилсън не се интересува от дъщеря си.

В последния си филм, ''Омъжи се за мен'', в който си партнира с Дженифър Лопес, той отново играе баща и то на момиче. 
Актьорът, който е баща на двама сина – 11-годишният Робърт Форд и 8-годишният Фин и двамата от различни майки, дори не споменава в интервютата си наличието на своята тригодишна дъщеря Лайла. Сякаш тя напълно не съществува за него.

Уилсън и майката на Лайла, Варуни Вонгсвирейтс, имали петгодишна връзка. Дъщеря им се ражда на 9-ти октомври 2018 г. Тестът за бащинство доказва, че Уилсън е неин родител, но въпреки това никой няма логично обяснение защо актьорът не желае да има нищо общо със своята законна наследница. Според разкази на бившата му приятелка Варуни, той дори не я е търсил и не е влизал в контакт с нея. 

Запитана за всичко това, Варуни споделя: ''Лайла има нужда да расте със своя баща. Ирония е как Оуен продължава да получава бащините си роли на екрана, но никога да не се е вълнувал от собствената си и единствена дъщеря.''

Варуни добавя, че актьорът плаща финансова издръжка в размер на 25 000 долара месечно, но никога въпросът не се е свеждал до даването на някаква сума пари, а до това той да се грижи пълноценно за детето си и да присъства в живота му. 

Уилсън е променил и телефонния си номер, така че да не бъде търсен по въпроси, свързани с темата.
Актьорът отказва коментар, посочвайки, че е твърде лично и не е уместно да се дискутира.