Защо сексът при двойките намалява с времето

  • Сподели:
Защо сексът при двойките намалява с времето

Сексуалната увереност на пръв поглед е доста възбуждаща, както за мъжа, така и за жената. Замислете се, че бихте били по-привлечени от човек, който притежава магнетизъм и сексуално излъчване. А когато говорим за едно натоварено ежедневие, в което ни чакат куп задачи за изпълнение, е изключително трудно да насочим погледа си в тази посока, в това да бъдем секси и интересни за партньора си.

Когато двамата партньори живеят заедно и вече знаят всичко един за друг започва да идва момент, в който или свикват един с друг, или постепенно се отдалечават. Жените започват да се чувстват някак недоразбрани от половинката си, а мъжете се чувстват отхвърлени. И от там започва голямото разминаване между партньорите. Още един проблем идва и когато мъжът не може да осъзнае нуждите на жената от романтика и общуване, а това е ключът към нейното желание за секс.

Как да запазим страстта и желанието за секс във връзката

Когато мъжът вижда, че партньорката му има желание за секс и е настроена позитивно към неговите сигнали и харесва секса с него, той запазва своята страст и желание да бъде с тази жена.

Важна част е и общуването, ако искаме да съхраним отношенията си във връзката и сексът да не бъде просто мираж. Важно е да можем,= да предразположим партньора си и да бъдем откровени за своите сексуални желания и фантазии.

Когато жената няма желание за секс

Когато мъжът е дал хиляди сигнали, че има желание да прави секс, а жената ги е игнорирала, постепенно това желание в мъжа намалява и идва момент, в който той знае отговора на въпроса си и просто не го задава, за да не бъде отхвърлен отново и отново.

Не казваме, че жената трябва да е постоянно на разположение за сексуалните желания на мъжа, а просто, че постоянните й откази смачкват егото и желанието за секс у мъжа и още по-лошото е, че след безброй откази мъжът е склонен да насочи вниманието си към друг обект, което не би било особено приятно и за двамата партньори.

Важно е и двамата партньори да не се отказват да променят сексуалния си живот, ако не са достатъчно удовлетворени от него и разковничето е компромис и взаимно настройване на една обща вълна. Ако жената отказва почти винаги секс, мъжът може да подходи по настойчиво с доза романтика и находчивост. Компромисът е да отдели малко време, да я изслуша, да и покаже, че я разбира, след което може да й обясни, че сексът всъщност е един от начините да се разтоварят от излишното напрежение, както и да покажат любовта си – това определено би жегнало жената и не би отказала да прави любов с толкова чувствителен и романтичен мъж. Важни са подходът и компромисът - не го забравяйте.

Когато мъжът няма желание за секс

Нежеланието на мъжа да прави секс може да се дължи на различни неща - на проблеми в работата, финансови затруднения и куп други неща. Когато мъжът твърдо каже, че не иска секс значи най-вероятно има някакъв проблем и в такъв случай най-неприемливия подход е да настоявате. Мъжът не би си променил решението толкова лесно, ако преди това категорично ви е отрязал, затова трябва да подходите с търпение и разбиране. Другият вариант е да вкарате в действие своя сексапил и да облечете нещо секси или да съблечете всичките си дрехи. Още един вариант е да го масажирате и по този начин да смъкнете част от натрупаното напрежение у мъжа. И третият вариант е да му направите стриптийз – едва ли съществува нормален мъж, който не би устоял на един красив еротичен танц. 

Ако не искате сексът да намалее във връзката ви, опитайте някои от следващите методи

 

Съвети към жената

1. Облечете се предизвикателно и секси, за да настроите мъжа си на сексуална вълна.

2. Научете се да му шепнете мръсотии в ухото, може да са свързани с вашите сексуални фантазии – това определено би го побъркало от удоволствие.

3. Не се страхувайте да експериментирате в леглото – с нови пози и играчки.

4. Направете му еротичен масаж с ароматни масла – определено това би го отпуснало и настроило за секс.

5. Флиртувайте с него постоянно – дори и да ви изглежда някак трудно, просто се опитайте да му покажете, че сте на една вълна и неговото удоволствие е важно за вас.

 

Съвети към мъжа

1. Подхождайте с любов и уважение към жената до себе си, това няма как да не остане незабелязано от нея.

2. Набавете й нужната романтика – ако искате и вие да сте удовлетворени от връзката си и сексуалния си живот, трябва да накарате жената до себе си да се чувства най-щастливата от факта, че е с вас.

3. Намерете ерогенната й зона и действайте.

4. Изненадайте я с романтична вечеря на свещи – това определено би я настроило на сексуална вълна.

5. Покажете желанието си за секс – масажирайте я или просто я подплеснете по задните части – важно е да можете да я настроите за секс чрез докосване и сексуални намеци.